1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2013 19:31

«Θετικά τα πρώτα συμπεράσματα, αγωνία για τους τραυματίες»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η ομάδα βόλεϊ του Άρη έδωσε τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια για φέτος κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή και το Σάββατο και ο βοηθός του Αντρέι Κράβαρικ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, Μιχάλης Κυριακού, μίλησε για τα συμπεράσματα που βγήκαν στην ακριτική πόλη.

Για τα όσα είδε σε αυτά τα δύο πρώτα φιλικά:
«Σίγουρα βγήκαν καλά συμπεράσματα. Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι ήταν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια και θέλαμε περισσότερο να δούμε πού βρισκόμαστε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος, γιατί αυτά που δουλεύαμε στις προπονήσεις βγήκαν σε καλό βαθμό. Το μόνο αρνητικό είναι ότι είχαμε ένα θέμα στην υποδοχή, κάτι, όμως, που είναι λογικό από την στιγμή που έλειπαν οι δύο βασικοί μας υποδοχείς, ο Κυριακίδης και ο Γκαράς».

Για την παρουσία του Ρόλιτς:
«Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, που θα μας βοηθήσει σίγουρα. Παρ΄ ότι είχε μόλις μία προπόνηση στα πόδια του, εντούτοις, έδειξε ποιοτικά στοιχεία».

Για τα όσα δούλεψαν στο τεχνικό κομμάτι:
«Δουλέψαμε στην τακτική στο σέρβις, που μας βγήκε και στο μπλοκ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Εθνικός είναι μια ομάδα έτοιμη και θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Είναι μια δεμένη ομάδα, με παιδιά νεαρής ηλικίας, και θεωρώ ότι ίσως έχει μία πορεία καλύτερη και από την περσινή».

Για τη συνέχεια των φιλικών αγώνων:
«Έχουμε μπροστά μας ένα τουρνουά στην Αθήνα, όπου συμμετέχουν οι ΑΕΚ, Λαμία και Νέα Πέραμος. Είναι ένα καλό τουρνουά, που μας βάζει σε μια διαδικασία συνεχόμενων παιχνιδιών».

Για τον ερχομό του Κράβαρικ στη Θεσσαλονίκη:
«Ο Αντρέι αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, ανάλογα με το πώς θα πάνε τα παιχνίδια για την Εθνική Σλοβακίας. Χθες πέρασε στην επόμενη φάση και πλέον ή μεθαύριο ή μέχρι το Σάββατο θα είναι εδώ».

Για τη συνεργασία που έχουν:
«Ο Αντρέι ενημερώνεται καθημερινά για την ομάδα. Γνωρίζει τα πάντα και φυσικά όλα λειτουργούν βάσει του Κράβαρικ. Αισθάνεται, πάντως, πραγματικά σαν φυλακισμένος…».

Για τους τραυματίες Γκαρά και Κυριακίδη:
«Περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γκαρά. Ο Κυριακίδης έκανε σήμερα κάποιες επαφές με την μπάλα, αλλά δύσκολα να προλάβει το τουρνουά».
Διαβάστηκε 621 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ