1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2013 18:24

«Αν πέσουμε πάνω σε τοίχο ... η ομάδα θα μείνει στην Α2»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στη χθεσινή συνεδρίαση για πρώτη φορά συμμετείχαν εκπρόσωποι της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου. Πριν από τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος καλωσόρισε τον Κώστα Παπασταθόπουλο (εκπρόσωπο της Παναχαϊκής) και τον Κώστα Κοτσάτο (εκπρόσωπο της ΑΕΚ) και τους σύστησε στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και τους έγινε ενημέρωση επί της διαδικασίας.


Ο Κοτσάτος (που μαζί με τον Αλέξη Αλεξίου ηγούνται του μοναδικού ψηφοδελτίου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στις εκλογές) δήλωσε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και το όραμα που υπάρχει στην ΕΣΑΠ και πως είναι θετικός με τη νέα διοίκηση της Ενωσης να στηρίξει το βόλεϊ (μαζί με το χάντμπολ), αλλά όπως έλεγε τον προβληματίζουν τα παρελθόντα χρέη. «Αν πέσουμε πάνω σε τοίχο, δεν θα κάνουμε τίποτα. Η ομάδα θα μείνει στην Α2» ήταν το γενικό νόημα των όσων είπε ο Κοτσάτος, μιλώντας με ανθρώπους της ΕΣΑΠ.

πηγή: Goal News, sentragoal.gr

Διαβάστηκε 1547 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ