1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2014 13:25

Παύθηκε ο Χόρχε Ελγκέτα από τον Ανατολιωτάκη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με απόφαση του νέου προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ανδρέα Ανατολιωτάκη ο Χόρχε Ελγκέτα παύθηκε από προπονητής της ομάδας της ΑΕΚ.
Την απόφαση του Ανατολιωτάκη κοινοποίησε η νέα εκπρόσωπος του ΤΑΑ Ματίνα Ευγενίου κι έτσι εάν η ομάδα κατέβει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα έχει άλλον προπονητή στον πάγκο της. Σε λίγη ώρα πάντως ο Ελγκέτα μαζί με τους παίκτες θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου και αναμένεται να πάρουν θέση στα νέα δεδομένα.
Διαβάστηκε 880 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link Κώστας Μανδηλάρης Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 13:25 posted by Κώστας Μανδηλάρης

    Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι θα ήταν δικαιότερο ο Ελγκέτα να πάψει την ΑΕΚ παρά το αντίστροφο. Ίσως να μην είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου αλλά και να ήταν δε θα τα κατάφερνε κάτω από τις τραγικές συνθήκες στις οποίες δούλευε αυτός και οι παίκτες της ΑΕΚ.
    Κρίμα γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά απότι φαίνεται οι παράγοντες της δεν είναι αντάξιοι της ομάδας τους. Ίσως από αγάπη για την ομάδα τους να βάζουν μη ρεαλιστικούς στόχους και να φτιάχνουν μη ρεαλιστικά budgets. Αλλά προσωπικά δε θυμάμαι σχεδόν καμία περίοδο εδώ και σχεδόν 20 χρόνια στην οποία η ανδρική ομάδα βόλλευ της ΑΕΚ να μην αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Και στην οποία να μην υπάρχαν πολλές οφειλές στους παίκτες οι οποίες πολύ σπάνια τελικά ξοφλήθηκαν στο ακέραιο.
    Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει μέλλον για την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ. Ευτυχώςς γνωρίζω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής στην ομάδα από ανθρώπους που αγαπάνε και τη ομάδα τους και το βόλλευ. Και αυτοί αποτελούν τη μεγαλύτερη ελπίδα για το μέλλον του συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ