1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2013 09:22

Γιώργος Κλαρούδας: «Ο αγώνας με τον Φοίνικα θα είναι σαν... τελικός για την ΑΕΚ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
H παρουσία της ΑΕΚ στην 16αδα του Κυπέλλου αλλά και η πορεία της στον Α΄ όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών την έχουν βάλει σε τροχιά αναβάθμισης στην «ελίτ» του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ. Η «Ένωση» προαλείφεται να επιστρέψει στο γκρουπ των ισχυρών και οι επιλογές που έγιναν από το καλοκαίρι αυτό το στόχο είχαν. Με την ευκαιρία της κλήρωσης του κυπέλλου που φέρνει την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τον Φοίνικα Σύρου για μια θέση στην 8αδα του Κυπέλλου ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας είπε:
«Αυτός ο αγώνας θα είναι μια γιορτή για την ομάδα μου. Για μας θα είναι ένας τελικός», είπε ο Κλαρούδας στο volleynews.gr και εξήγησε το λόγο:

«Ο Φοίνικας είναι μια ομάδα μοντέλο η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια άλματα ανόδου. Είναι η δευτεραθλήτρια ομάδα του πρωταθλήματος Βόλεϊ Λιγκ 2011-12 και εφέτος έχει το ίδιο υψηλούς στόχους. Φυσικά και δε μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Άλλοι στόχοι, άλλες κατηγορίες, άλλα μπάτζετ, όμως, υπάρχουν και αρκετά κοινά όπως είναι το πάθος και η αγωνιστικότητα που δείχνουν οι παίκτες μου. Αυτός ο αγώνας θα είναι ότι πιο δυνατό έχουμε δώσει μέσα στη σεζόν και θα είναι μια ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Μακάρι να είχαμε περισσότερους τέτοιους αγώνες. Θα το θέλαμε πολύ. Τα πιο δυνατά ματς σε όλη τη σεζόν είναι με το Κολλέγιο Αθηνών και φυσικά τα μπαράζ που έχουμε μπροστά μας πιθανότατα με Παναχαϊκή και Ορεστιάδα για τις δύο θέσεις στη Βόλεϊ Λιγκ. Από τώρα έχουμε αρχίσει την προετοιμασία μας για τα μπαράζ. Ο κόσμος, η διοίκηση, οι παίκτες και εγώ προσωπικά θέλουμε να ανέβουμε στην Βόλεϊ Λιγκ. Θα είναι ωραίο να συγκριθούμε και να αναμετρηθούμε με τον Φοίνικα. Θα παίξουμε ελεύθερα με τον Φοίνικα και που ξέρετε; Ίσως γίνει και το θαύμα...»
Διαβάστηκε 1256 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link volleakias Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 06:48 posted by volleakias

    Κλαρούδα μακάρι να΄σε ειχαν προπονητη εκει στην Σύρο...ξερεις πολύ volley !!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ