1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2014 13:45

Με διπλές προπονήσεις η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το Λιγκ Καπ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Mε διπλή προπόνηση, το πρωί στο γυμναστήριο και το βράδυ στο γήπεδο, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Ορεστιάδα και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που θα γίνουν την Παρασκευή (17/10) και το Σάββατο (18/10) στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» της Ορεστιάδας στο πλαίσιο της Α΄φάσης του Λιγκ Καπ.

Ο Χόρχε Ελγκέτα είχε δώσει ρεπό το σαββατοκύριακο στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν φρέσκοι στις προπονήσεις.Ο Αργεντινός τεχνικός είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά των νέων αποκτημάτων, Γιάννη Δημητρούδη και Δημήτρη Ωρολογά ,οι οποίοι μαθαίνουν σιγά-σιγά τα συστήματα της ομάδας και μπαίνουν στη φιλοσοφία της.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ορεστιάδα την Πέμπτη το μεσημέρι ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας οι παίκτες θα γυμναστούν στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες και το ίδιο θα κάνουν και την Παρασκευή το πρωί.
Διαβάστηκε 229 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ