1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2014 18:53

Θετικός για ΑΕΚ ο Σφενδυλάκης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην ιστοσελίδα enwsi.gr μίλησε ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου, Γιώργος Σφενδυλάκης, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την Ένωση.
«Εννοείται ότι με ενδιαφέρει η ΑΕΚ. Έγινε μια κρούση από τους ανθρώπους της ομάδας για την νέα σεζόν. Το να αγωνίζεσαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας είναι κάτι σημαντικό. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που γεμίζει κάθε αγωνιστική το γήπεδο και αυτό είναι έξτρα κίνητρο. Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί μπροστά σε τέτοιο κόσμο;, Εγώ περιμένω την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για να συνεργαστούμε. Μελετάω τις προτάσεις που έχω και στο μέλλον θα δούμε τι θα προκύψει».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Σφενδυλάκης πέρασε ένα φεγγάρι από την ΑΕΚ (2007-2008) και έχει τις καλύτερες αναμνήσεις. «Παίζει ρόλο και η προηγούμενη παρουσία μου στην ΑΕΚ. Όπου υπήρξαν άνθρωποι, όπως ο κ. Μακρής που μου φέρθηκαν πολύ καλά».

Όσον αφορά την προοπτική που δείχνει να έχει η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια, ο 25χρονος κεντρικός ήταν ξεκάθαρος. «Την περυσινή χρονιά, η ΑΕΚ πήγε εξαιρετικά. Παρά το γεγονός ότι έφτιαξε το ρόστερ την τελευταία στιγμή, κατάφερε να πάρει και κύπελλο και από συγκυρίες δεν βγήκε στην Ευρώπη. Μου δείχνει ότι με την προσθήκη του Χόρχε Ελγκέτα, θα πάει για μεγάλα πράγματα την νέα σεζόν».
Διαβάστηκε 914 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ