1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2014 22:08

Κατσανεβάκης: «Καλύτερη σε όλους τους τομείς η Κηφισιά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ειλικρινής ήταν στις δηλώσεις του ο Σταύρος Κατσανεβάκης μιλώντας στο volleynews.gr, παραδεχόμενος την ανωτερότητα της Κηφισιάς, ενώ έκανε και πρόβλεψη για τον μεγάλο τελικό.

«Καταρχάς θέλω να συγχαρώ την Κηφισιά, κέρδισε άξια, αφού προσάρμοσε το παιχνίδι της στις απαιτήσεις του κάθε πόντου, κάτι που δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να κάνουμε εμείς. Κάναμε πολλά και μεγάλα λάθη σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.»
Ερωτηθείς για το τι ρόλο έπαιξαν οι απουσίες, είπε: «Οπωσδήποτε όταν αλλάζουν οι συνθέσεις των ομάδων, αυτό μπορεί να αποβεί και μοιραίο. Δε θεωρώ ότι αυτοί που αντικατέστησαν τους τραυματίες δεν στάθηκαν αντάξια, ωστόσο σίγουρα επηρέασε.», ενώ όταν του ζητήθηκε πρόβλεψη για τον τελικό είπε:

«Θεωρώ ότι είναι κι οι δύο πολύ καλές ομάδες, η Κηφισιά παίζει πολύ καλά και γρήγορα, ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές μονάδες, και θεωρώ ότι τελικά θα κερδίσει ο Ολυμπιακός».

Διαβάστηκε 467 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 23:19 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Συγχαρτήρια Σταύρο γιά τίς δηλώσεις σου..
    Όπως επίσης στγχαρτήρια καί στούς φίλους τής ΑΕΚ πού βρέθηκαν στό κλειστό τής Καλαμάτας.. Δέν ακούστηκε ΚΑΝΕΝΑ σύνθημα από εκείνα τά "γνωστά" πού ακούγονται στό ποδόσφαιρο καί πού κανένας πραγματικός ΦΙΛΑΘΛΟΣ δέν θέλει νά ακούγονται σέ παιχνίδια βόλεϊ, άσχετα μέ τήν κρισιμότητα τού αγώνα..
    Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !!..
    Καλή συνέχεια..
    ΑΟΚΑΡΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ