1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-12-2013 19:26

Η ΑΕΚ με εφεδρείες 3-0 την Εθνική Εφήβων

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Χωρίς τους Παγιάν, Πέτρογλου, Αχιλλεόπουλο, Γκούζντα, Αλεξίου η ΑΕΚ νίκησε την Εθνική Εφήβων 3-0 σετ σε φιλικό που έγινε στο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας.

Οι Πέτρογλου, Αχιλλεόπουλος ταλαιπωρούνται από ίωσης ενώ Γκούζντα, Αλεξίου για προληπτικούς λόγους. Την ΑΕΚ κοουτσάρισε ο Άκης Φλαούνας καθώς ο Γιώργος Κλαρούδας ήταν κλινήρης. Έτσι δόθηκαν ευκαιρίες σε αθλητές που δεν έχουν πολλούς αγώνες. Στο μεταξύ η ΑΕΚ αύριο περιμένει την άφιξη του Ντούσκο Νοβοσέλατς.

Τα σετ: 25-15, 21-25, 25-20, 15-9.

AEK (Φλαούνας): Κατσανεβάκης, Μαντέκας, Κρέτσης, Τόρες, Τοκάνης, Ρουμελιωτάκης, Παπαδόπουλος, Παπακυριακού, Χατζόπουλος.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ (Αγγελόπουλος): Παπάζογλου, Τσέλιος, Κασαμπαλής, Σπυριούνης, Βουλκίδης, Φωτιάδης, Καρασαβίδης (λ), Τσιράκης (λ), Μούχλιας, Κωστόπουλος, Μελλές, Δημητούλης, Ιωαννίδης.

«Αγώνες γνωριμίας»

Ο προπονητής της εθνικής Εφήβων Άρης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Αυτοί οι αγώνες είναι περισσότερο γνωριμίας με τα παιδιά. Δοκιμάσαμε και σήμερα κάποια πράγματα για να δούμε τις αγωνιστικές τους αντιδράσεις. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή τους. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ που έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Της εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της μέσα στη σεζόν».

«Κάναμε δοκιμές»

Ο Άκης Φλαούνας από την πλευρά του δήλωσε: «Ήταν ένα ματς στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Κάναμε μερικές δοκιμές σε συστήματα και δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν. Ήταν φυσικό να λείπει η πολύ ενέργεια γιατί προηγήθηκε προπόνηση με βάρη. Μπορέσαμε επίσης να δούμε τα νέα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ και να διαπιστώσουμε την καλή δουλειά που γίνεται».

Διαβάστηκε 700 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ