1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2013 19:09

Κλαρούδας: «Σε τροχιά νικών για καλή ψυχολογία»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Λαμια για να... διατηρηθεί η καλή ψυχολογία της, κάτι που επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Κλαρούδας

«Είναι ένα παιχνίδι, που θέλει ιδιαίτερη προσοχή διότι η Λαμία εκτός από το ότι είναι καλή ομάδα, βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, κάτι που μαρτυρούν και τα αποτελέσματά της τον τελευταίο καιρό. Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε αυτό το ματς για να επιστρέψουμε σε τροχιά νικών και καλών εμφανίσεων. Θέλουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να ξεπεράσουμε χωρίς ιδιαίτερους κραδασμούς την ήττα στην Αλεξανδρούπολη».

Για τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν την ομάδα εντός της εβδομάδας είπε:

«Τα προβλήματα δεν έλειψαν την εβδομάδα αυτή αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι αύριο για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Χρειαζόμαστε επιπλέον αυτή τη νίκη για να πάμε με καλή ψυχολογία στα επόμενα δύσκολα ματς στο Λιγκ Καπ και στο Πρωτάθλημα.  Φυσικά περιμένουμε βοήθεια από τον κόσμο μας, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό μας όπου κι αν πηγαίνουμε. Είναι το δεύτερο ματς που δίνουμε  στην έδρα μας. Πιστεύω ότι θα παίξουμε ακόμη καλύτερα απ ότι στο προηγούμενο με τον Παναθηναϊκό και θα ικανοποιήσουμε το κοινό που θα το παρακολουθήσει».
Διαβάστηκε 220 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ