1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2013 12:00

Η ΑΕΚ κοιτάζει ψηλά...

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
O Γιώργος Κλαρούδας το είχε πει ότι αυτή η ομάδα της ΑΕΚ διαθέτει μέταλλο και πριν περάσουν λίγες μέρες ήρθε να επιβεβαιωθεί με τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχαν οι παίκτες του κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 3-2 σετ. Η λήξη του αγώνα βρήκε παίκτες, προπονητές και παράγοντες να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά τη νίκη, που ήρθε μέσα από αντιξοότητες και προβλήματα τραυματισμών (Μαντέκας, Καλαϊτσίδης).

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ μαζί μέχρι το 13-13. Δύο σερί επιθέσεις του Τζελάτη και μία άουτ του Παγιάν έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει για πρώτη φορά στο σκορ με 20-17. Οι γηπεδούχοι με καλύτερη υποδοχή, καλύτερη ανάπτυξη και περισσότεροι λύσεις στην επίθεση προηγήθηκαν με 23-21 αλλά με άσο ο Τόρρες ισοφάρισε σε 23-23. Η ΑΕΚ έφθασε σε σετ μπολ στο 24-25 με τον Πέτρογλου και στο 25-26 με τον Παγιάν αλλά άουτ επίθεση του Ρουμελιωτάκη, έδωσε τη δυνατότητα στον Ποτότσινικ να ισοφαρίσει για τον ΠΑΟΚ σε 26-26. Επίθεση του Ποτότσνικ και μπλοκ του Τζελάτη στον Ρουμελιωτάκη διαμόρφωσαν το τελικό 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες έσφιγγαν τις γροθιές και έπεφταν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ενδεικτικό του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα. Ανταμοιβή τους το χειροκρότημα που εισέπραξαν από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ οι οποίοι αναγνώρισαν τον άθλο που πέτυχαν τα παιδιά με τα κιτρινόμαυρα και έσπευσαν να τους το δείξουν.

Ο πρόεδρος του τμήματος, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος ταξίδεψε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το ματς, δεν έκρυβε τη χαρά του για το αποτέλεσμα και δεν σταμάτησε να μοιράζει συγχαρητήρια στους Κλαρούδα, Φλαούνα και στους αθλητές.

Ευτυχισμένος ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος τηλεφώνησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στον γενικό αρχηγό, Μάνο Μακρή και του ζήτησε να μεταβιβάσει τα συγχαρητήριά του στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο. Τα αποδυτήρια πλημύρισαν από χαμόγελα και όνειρα

Ο Γιώργος Κλαρούδας συμμετείχε στο γλέντι αλλά φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, όπως κάνει από την αρχή της σεζόν. Είχε πει μεσοβδόμαδα ότι ούτε ο ίδιος γνωρίζει ποιο είναι τα ταβάνι της ΑΕΚ. Από σήμερα όμως θα πρέπει να κοιτάζει λίγο ψηλότερα για να το… δει.

Διαβάστηκε 574 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ