1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2013 17:02

«Τσιγγάνοι χωρίς όρια στην ΑΕΚ...»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Του Κώστα Ασημακόπουλου
Οι μεταγραφές στην ΑΕΚ έγιναν σε χρόνο ρεκόρ όπως και η ομάδα. Ο κόσμος περίμενε με αγωνία να δει τα πρώτα αποτελέσματα. Νίκες με Ολυμπιακό σε επίσημο και φιλικό και εκτός έδρας νίκη με Παμβοχαϊκό στην πρεμιέρα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Κλαρούδας, δεν είναι από αυτούς που αρέσκονται σε φανφάρες και αναλύσεις, προσπαθεί να κατεβάζει τους τόνους αλλά όταν πλέον η ομάδα κερδίζει χωρίς να έχει φτάσει στην κορύφωσή της, τότε δικαίως οι προσδοκίες φουντώνουν:

«Οι νίκες αυτές αυξάνουν τις προσδοκίες των ανθρώπων γύρω από την ομάδα, δημιουργείται ένα άγχος και είναι μια κατάσταση που πρέπει να διαχειριστούμε. Δεν ισχύει το ότι επειδή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό θα κερδίσουμε και όλους τους υπόλοιπους. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να καταθέτουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο για να παίρνουμε αποτέλεσμα.

Εχουμε πολύ καλή χημεία, πολύ καλό κλίμα και διάθεση απ' όλους να κάνουν κάτι καλό φέτος. Εκεί πατάω και εγώ και ζητάω πιο πολλά πράγματα στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Δυσκολευόμαστε όμως γιατί η ποσότητα προπόνησης δεν είναι αρκετή. Δεν έχουμε δικό μας γήπεδο. Είμαστε σαν τους τσιγγάνους. Ετσι πρέπει να προλάβουμε να κάνουμε χίλια δυο πράγματα μέσα στο δίωρο που μας παραχωρούν το γήπεδο στη Γλυφάδα».

Ο Κλαρούδας αναπολεί τις στιγμές που η ομάδα αγωνιζόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Είμαι σίγουρος ότι στη Ν. Φιλαδέλφεια το γήπεδο θα ήταν γεμάτο και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργούσε ο κόσμος θα ήταν ιδιαίτερα ζεστή. Τώρα η Γλυφάδα πέφτει λίγο μακριά από τη φυσική έδρα της ΑΕΚ. Ελπίζουμε πάντως να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας. Η ΑΕΚ έχει κόσμο παντού. Το είδαμε και στο Βραχάτι, όπου οι φίλαθλοι μας έκαναν να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας».

πηγή: sentragoal.gr, Goal News

Διαβάστηκε 749 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ