1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2013 18:48

«Δουλέψαμε σοβαρά, στόχος η νίκη παντού»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ικανοποίηση στην ΑΕΚ μετά και τη νίκη απέναντι στον Παμβοχαϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όπως δηλώνουν, η ομάδα έχει δουλέψει καλά και μπορεί να κερδίσει σε οποιοαδήποτε έδρα.
Ο  Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Αν βγει καλύτερα η υποδοχή μας θα μπορέσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Παίξαμε καλύτερα μπλοκ – άμυνα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο μας. Κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Ο Χόρχε Παγιάν είπε: «Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε δουλέψει πολύ σοβαρά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και νικήσαμε. Δε σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη. Είναι τρεις πόντοι και συνεχίζουμε με σκοπό να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Είναι μία καλή νίκη. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να δούμε την ομάδα στα καλύτερα της. Κάνουμε ακόμα πολλά λάθη, ειδικά στην υποδοχή. Μέχρι το Δεκέμβριο θα σταθεροποιηθούμε. Μετά θα δούμε που θα βάλουμε τον πήχη. Έρχεται το ματς με τον ΠΑΟΚ. Στόχος μας είναι η νίκη παντού. Αν θα το πετύχουμε είναι άλλο θέμα».
Διαβάστηκε 481 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ