1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2013 01:11

«Σημασία έχει τι κερδίζεις από το τουρνουά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Κλαρούδας, μίλησε στο volleynews.gr για το τουρνουά της Νέας Περάμου και για το κέρδος των μη βασικών παικτών.
 
«Εν μέρη ευχαριστήθηκα μόνο γιατί σε αυτό το τουρνουα αγωνίστηκαν πολλά παιδιά που δεν ήταν βασικοί. Έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορούμε να υπολογίζουμε στην βοήθεια τους σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Σημασία δεν έχει οτι πήραμε την πρώτη θέση, σημασία έχει το τι κερδίσαμε από αυτό το τουρνουά.

Το σημαντικό είναι οτι κάναμε καλά παιχνίδια στην κατάσταση που είμαστε τώρα που ακόμα είναι αρχή της περιόδου. Τώρα
κοιταμε να γίνουμε όλο και καλύτεροι να βελτιωσουμε τις αδυναμίες μας και είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος και να 
υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει»


Από την πλευρά του ο Γιάννης Μαντέκας τόνισε: «Αυτό το τουρνουά είχε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας ακόμα ειδικά εμείς που ξεκινήσαμε τελευταίοι προσπαθούμε ακόμα να βρούμε τα πατήματα μας . Σε πολύ καλό δρόμο είμαστε πιστεύω οτι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο..υγεια να ευχηθώ στην Νέα Πέραμο και στις υπόλοιπες ομάδες το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο θα είναι ανταγωνιστικό και στο τέλος θα μετρήσουμε τα κουκιά 
 
Από αυτό το τουρνουά εχω μόνο θετικές εντυπώσεις μετρήσαμε τις δυνάμεις μας αναμετρηθηκαμε με αρκετά δυνατούς αντιπάλους και είδαμε τις αδυναμίες μας.. Τώρα μας  μένουν δυο εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε οτι περισσότερο μπορούμε»
Διαβάστηκε 798 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ