1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-09-2013 17:29

«Η ΑΕΚ ήρθε για να μείνει»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Της Γιολάντας Ζύκα
Το aekarena.gr συνάντησε τον προπονητή, Γιώργο Κλαρούδα αλλά και τους δυο ισχυρούς άντρες του τμήματος, Μάνο Μακρή και Ζαχαρία Καμαρίκο μετά τη φιλική νίκη επί του Ολυμπιακού και μίλησαν για την δυναμική επιστροφή της ΑΕΚ
 
Με την πορεία της στα φιλικά η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, δείχνει πως ήρθε για να μείνει. Μετά από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, τα χαμόγελα επανέρχονται και πάλι στην "ΑΕΚ της Καρδιάς" που διεκδικεί και πάλι την θέση της στην Α1. Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν αρκετή απλά για λίγα χαμόγελα, ωστόσο όλοι γνωρίζουν καλά πως ακόμα έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους για να μπορέσει να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει.


Μετά το αποψινό φιλικό το aekarena.gr συνάντησε τον προπονητή, Γιώργο Κλαρούδα αλλά και τους δυο ανθρώπους που έχουν αναλάβει να τρέξουν το "τμήμα", Μάνο Μακρή και Ζαχαρία Καμαρίκο, έχοντας την στήριξη των Κωνσταντίνου Κοτσάτου και Αλέξη Αλεξίου.

Ο προπονητής, Γιώργος Κλαρούδας ανέφερε για το σημερινό φιλικό: "Αυτά τα αποτελέσματα είναι λίγο ύπουλα και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Είμαστε σε μια φάση της προετοιμασίας που δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Σίγουρα δείχνουμε κάποια θετικά δείγματα αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά. Είναι θετικό βέβαια πως οι ομάδες που έχουμε κερδίσει, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Φοίνικας, ήταν μέχρι τώρα αήττητες στα φιλικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε την δουλειά μας. Εμείς ακόμα δεν έχουμε κάνει τόση πολύ προετοιμασία, καθώς ξεκινήσαμε αργότερα αλλά σίγουρα προχωράμε σωστά. Κρατάμε από κάθε παιχνίδι τα θετικά και προχωράμε για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, επισήμανε.


Καμαρίκος: Δεν θα γίνουμε ασανσέρ

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ζαχαρία Καμαρίκου, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος σε οτι αφορά τους στόχους της ΑΕΚ :Το σίγουρο είναι οτι δεν θα γίνουμε ξανά ασανσέρ. Ήρθαμε για να μείνουμε. Όλοι λένε η ΑΕΚ πάει για οκτάδα, πάει για τετράδα. Εμείς δεν λέμε τίποτα. Κοιτάμε την δουλειά μας, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, στο ρόστερ και τον προπονητή. Μην ξεχνάμε πως όλα έγιναν σε μια εβδομάδα. Και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Συνεχίζουμε και τρέχουμε. Δημιουργήθηκε όμως μια δυνατή ομάδα και θεωρώ πως θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν.


Μακρής: Θα δώσει χαρές στον κόσμο

Ο Μάνος Μακρής, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο του βόλεϊ και με την εμπειρία του έχει παίξει σημαντικό ρόλο στις μέχρι τώρα εξελίξεις του τμήματος. Ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά λόγια, τονίζοντας απλά: "Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Από την στιγμή που πήραμε την απόφαση να παίξει στην Α1, πρέπει όλοι να στηρίξουμε το τμήμα γιατί είμαστε σίγουροι πως θα χαρίσει πολλές χαρές στον κόσμο. Το βόλεϊ της ΑΕΚ πρέπει να βρει και πάλι την θέση που του αξίζει".

Πηγή: aekarena.gr

Διαβάστηκε 848 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ