1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2024 13:38

Fang Duan: Η ιπτάμενη Κινέζα ακραία ενισχύει τον ΠΑΟΚ (vid)

Πολύ δυνατή μεταγραφή έκανε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στη συνέχεια του πρωταθλήματος Volley League γυναικών. Απέκτησε την Κινέζα ακραία Fang Duan (Φανγκ Ντουάν)

 

Η επίσημη ανακοίνωση:

 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ντουάν Φανγκ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024. 

Γεννημένη στη Κίνα στις 26/12/1994, η Ντουάν Φανγκ αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 188cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ τη σεζόν 2014-15 από τη Liaoning Tengda, παίζοντας στο κινέζικο πρωτάθλημα. 

Στη Liaoning Tengda παρέμεινε για εννέα αγωνιστικές σεζόν, παίζοντας εκεί μέχρι και την φετινή σεζόν, καταγράφοντες πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σ' ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. 

Μάλιστα, τη σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε ως κορυφαία ακραία του κινεζικού πρωταθλήματος. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Κίνας, έχοντας διακρίσεις με όλα τα ηλικιακά τμήματα της. Στις κορυφαίες διακρίσεις της με τον εθνόσημο είναι το χρυσό μετάλλιο στους Πανασιατικούς Αγώνες γυναικών (2018) αλλά και Κ23 (2015), το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ19 (2011), το αργυρό μετάλλιο στους Πανασιατικούς Αγώνες γυναικών (2023), και τα δύο χάλκινα μετάλλια στο VNL (2018, 2019). 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ντουάν Φανγκ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους, και μέσα από δουλειά και ομαδικό πνεύμα, εύχομαι να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να βοηθήσω να επιτευχθούν». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ντουάν!

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ