1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-09-2018 16:53

Συνάντηση του ΠΑΣΑΠ με το προεδρείο της VLA στην Αθήνα

Μία ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες 11.9.2018 , στο πλαίσιο της παρουσίας του Προεδρείου της VLA , στην Αθήνα.

Μια κοινή πρωτοβουλία του Προέδρου του ΠΑΣΑΠ και μέλους του ΔΣ της EUAthletes B. Μηνούδη και του προέδρου της ΕΣΑΠ, και προέδρου της Επιτροπής Σχέσεων με τους Αθλητές της VLA,  κ. Ταρνατώρο έκανε τα πρώτα της βήματα...

Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της EUAthletes συναντήθηκε για πρώτη φορά με το ΔΣ της VLA (Volley League Association), προκειμένου να συζητηθούν τυχόν περιθώρια συνεργασίας και διαλόγου.Την EUAthletes εκτός του Προέδρου του ΠΑΣΑΠ, εκπροσώπησε η Γεν.Γραμματεας της EUAthletes Paulina Tomczyk, και o Stijn Boeykens  από τον Σύνδεσμο Αμειβόμενων Αθλητών του Βελγίου.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η αντιπροσωπεία των αθλητών διαπίστωσε ότι το Προεδρείο της VLA επιδιώκει τον κοινωνικό διάλογο με τους αθλητές, τους οποίους θέτει στο επίκεντρο του αθλήματος. Μάλιστα από την VLA έγινε πρόταση για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών για την έναρξη συνεργασίας και διαλόγου για συγκεκριμένα ζητήματα  που απασχολούν τους ευρωπαίους πετοσφαιριστες και τις ευρωπαϊκές λιγκες.

Η ανωτέρω πρόταση έγινε αποδεκτή από την πλευρά της EUAthletes, κάτι το οποίο αναμένεται και τυπικά να επικυρωθεί στο επόμενο ΔΣ στις 2.10.2018 στη Μπολόνια.

Αναλυτική ενημέρωση θα υπάρξει με την τυπική υπογραφή του πρωτοκόλου συνεργασίας.

Το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια για την φιλοξενία της αποστολης τον Πρόεδρο της ΕΣΑΠ κ.Ταρνατωρο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ