1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-09-2017 20:10

Παϊσιάδης: «Αθέμιτος ο τρόπος του Ολυμπιακού»

Τρομερές καταγγελίες κατά του Ολυμπιακού εκτόξευσε  ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.


Κατηγορεί τον Ολυμπιακό για μεθοδεύσεις κάτω από το τραπέζι για το θέμα των ξένων, ενώ εκτόξευσε πυρά και προς τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι «τήρησε στάση Αλαφούζου, ψηφίζοντας Ολυμπιακό». 

 «Ήταν όλοι ενημερωμένοι εκτός από τον ΠΑΟΚ, το Αιγίνιο και τον Εθνικό Πειραιώς. Τα δύο σωματεία έλειπαν από τη συνάντηση της 23ης Μαΐου γιατί ήταν στην Α2. Μέσα από τη διαδικασία που είχε ετοιμάσει ο Ολυμπιακός, πήγε να μας τρελάνει. Ζήτησα τα πρακτικά να δούμε τι ψηφίσαμε. Είχαμε ψηφίσει την αλλαγή 7 ξένων, αλλά όχι να χρησιμοποιηθούν πάνω από 4 στο φύλλο αγώνα. Ο Ολυμπιακός προσέλκυσε σωματεία, με ανταλλάγματα δανεισμό για έκδοση εισιτηρίων από λεφτά της χορηγίας και διευκολύνσεις σε ομάδες με προβληματικά γήπεδα. Είναι διαδικασίες κάτω από το τραπέζι. Είχαμε ψηφοφορία με 6-6. Αλλά ομάδες όπως η Αλεξανδρούπολη και ο Παναθηναϊκός που τηρεί στάση Αλαφούζου και στο βόλεϊ, ψήφισαν υπέρ του Ολυμπιακού" δήλωσε αρχικά ο κ. Παϊσιάδης και συνέχισε:


«Καταφέραμε τουλάχιστον να περάσουμε το θέμα των ξένων της δεύτερης ζώνης, με τη Βενεζουελα και το Ισραήλ. Αν επιβεβαιώσει η παγκόσμια ομοσπονδία, τότε και εμείς θα μπορούμε να έχουμε έως 7 ξένους. Εμείς κερδίζουμε τα πρωταθλήματα τον Μάιο κι ο Ολυμπιακός τα συμβούλια τον Σεπτέμβριο. Σωματεία που ήταν κοντά μας και είχαμε καλές σχέσεις με δανεισμούς παικτών, έφτασαν να στηρίξουν τον Ολυμπιακό».



Το Δεκέμβρη αν χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί μεταγραφικά με επιπλέον κινήσεις: “Περιμένουμε σύντομα την απάντηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας για αυτό που σας είπα για τους ξένους δεύτερης ζώνης. Αυτή τη στιγμή έχουμε πλήρες ρόστερ, θα δούμε αγωνιστικά στην πορεία αν χρειαζόμαστε ενίσχυση. Θα δούμε αν τον Δεκέμβρη χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις είτε μέσω αύξησης είτε μέσω αλλαγών. Τσαλόπουλος και Κατσαρής έχουν αποδείξει ότι δεν κάνουν πίσω”.

Ο ΠΑΟΚ μόνος του… πλήγμα στο συνεταιρισμό

Αναφορικά με το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ αυτή την κατάσταση: “Τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε ό,τι ήθελε από τη λίγκα. Αυτό που συνέβη τώρα, είναι πραγματική ρήξη. Φαίνονται ποιοι είναι απέναντι μας και ποιοι μαζί μας. Του χρόνου θα ζητήσουμε όλα δια 12 σε επίπεδο χορηγιών. Έτσι μπορείς να πλήξεις τον Ολυμπιακό, που έχει την προεδρία της λίγκας. Αν ο ΠΑΟΚ βγει σαν πρωταθλητής και πάει μόνος μου στα χορηγικά και τα τηλεοπτικά αλλάζουν πολλά πράγματα. Είναι το μεγαλύτερο πλήγμα στον συνεταιρισμό, ειδικά όταν φέρονται έτσι σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο, όπως ο ΠΑΟΚ"

Συμφωνία με ΕΡΤ

Για την τηλεοπτική κάλυψη της σεζόν που ξεκινά: “Είναι δύσκολη η κατάσταση για όλα τα σωματεία στο οικονομικό σκέλος. Καταλήγουμε σε μία συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά από όσα μαθαίνω. Και βοηθάει σε αυτό ο κ. Βασιλειάδης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα αν συμβεί αυτό, θα έχει μεγάλη τηλεθέαση, ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια, στα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Αυξάνεται ο ανταγωνισμός, θα είναι πολύ καλή η Σύρος και το Βραχάτι”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ