1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-12-2016 13:15

Ενημερώθηκε ο Ηρακλής

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του ΠΑ.Σ.Α.Π. για το πρόγραμμα “2016 PROtect Integrity” σχετικά με θέματα χειραγώγησης αποτελεσμάτων και match fixing ο πρόεδρος Βασίλης Μηνούδης επισκέφτηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015, με την ευκαιρία της αναμέτρησης του “Γηραιού” με την Κηφισιά για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινομένου, τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς,νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies, Κώδικας Δεοντολογίας (Code of Conduct), αποτέλεσαν το κυριότερο κομμάτι της… ατζέντας της συνάντησης του κ. Μηνούδη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που σκοπό είχε να εκπαιδεύσει τους αθλητές για τους κινδύνους της σύγχρονης αυτής μάστιγας του αθλητισμού.

Παράλληλα όμως με την ενημέρωση για το match fixing ο κ. Μηνούδης βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει και να λύσει κάποιες απορίες των αθλητών σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης.

Ο ΠΑΣΑΠ ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 και τον προπονητή του “Γηραιού”, Γιάννη Ορφανό για τη φιλοξενία. Οι ενημερωτικές επαφές του κ. Μηνούδη με ομάδες της Volleyleague αναμένεται να συνεχιστούν τις προσεχείς εβδομάδες, καθώς στόχος του ΠΑ.Σ.Α.Π. είναι να ολοκληρώσει το συντομότερο τις επαφές του με τις ομάδες της Volleyleague.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ