1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2016 19:42

Eπιτέλους, ένας αληθινός rookie

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Μετά απο πολλά χρόνια, από την εποχή του Μένιου Κοκκινάκη, εμφανίσθηκε πάλι ένας πραγματικός rookie, o Xαράλαμπος Ανδρεόπουλος, που δεν είναι διάτων κομήτης, όπως οι προηγούμενοι.

Και να εξηγηθούμε. Τα τελευταία χρόνια κάποιοι νεαροί παίκτες έμπαιναν για ένα-δυο σετ, έπαιρναν κάποιους ψηλοβαθμούς, σε άνδρες και γυναίκες και έπαιρναν το ανάλογο έπαθλο FORNTHnet.

Έτσι συνέβη και με τον συμπαθέστατο και δουλευταρά Σούρδι, που έπαιξε ένα καλό ματς και αναδείχθηκε ο κορυφαίος της κατηγορίας του, χωρίς βέβαια να στρεφόμαστε εναντίον του.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν νεαροί ταλαντούχοι παίκτες, εξαιτίας της καταστροφικής τελευταίας εξαετίας, όπου ουδείς ασχολήθηκε με τις υποδομές και τις μικρές ομάδες. Κάτι καλό έκαναν οι Μαργαρίτης-Δημητριάδης, μετά όμως έπεσαν θύματα της αλλαγής διοίκησης και του ρεβανσισμού.

Τις υποδομές ανέλαβαν τα ...δικά μας παιδιά, αυτά που έπαιρναν αποσπάσεις και αρκετοί από αυτούς, απλά δεν πήγαιναν στα σχολεία τους και πληρωνόταν τις αργομισθίες.

Ο Ανδρεόπουλος τζούνιορ για παράδειγμα, δεν είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στα κλιμάκια, απλά είναι γιός του προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη και χάρη σε αυτόν εξελίχθηκε.

Πρόκειται για ένα 15χρονο παιδί(1.92) που μπήκε στα βαθειά στο ματς Κύζικος-Παναθηναϊκός και επέπλευσε. Αυτοί είναι rookieς και μακάρι να του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες.

Πρόβλημα είναι σύμφωνα με την ταπεινή γνώμη μας, ότι βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον πατέρα του και συνήθως αυτές οι περιπτώσεις οδηγούν σε προβληματικές σχέσεις, ενώ υπάρχουν βέβαια και οι λιγοστές εξαιρέσεις.

Οι μπαμπάδες(και έχουν πλείστα παραδείγματα) , είτε είναι προπονητές, είτε παράγοντες ευνουχίζουν τα παιδιά του και όπως λένε οι κυνικοί Βρετανοί "επιτυχημένα παιδιά, είναι τα ορφανά παιδιά"

Μακάρι ο Χαράλαμπος να είναι στις εξαιρέσεις γιατί τον έχει ανάγκη το ελληνικό βόλει, όπως και τον ταλαντούχο Γιώργο Παπαλεξίου(2.05) της Νίκης Αιγινίου, που μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος κεντρικός και να καλύψει το κενό που υπάρχει το ελληνικό βόλει σε αυτές τις θέσεις. Ο μάνατζερ του όμως θέλει να τον κάνει ακραίο για να οικονομήσει...

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

4 σχόλια

  • Comment Link tos Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 07:31 posted by tos

    ....βιαζοσαστε ολοι...και ετσι φουσκωνουν τα μυαλα.....Απο... ενα παιχνιδι βγαλατε συμπερασματα

  • Comment Link Leechima Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 02:22 posted by Leechima

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

  • Comment Link aixmiros Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 22:42 posted by aixmiros

    Καταπληκτικές επιτυχίες ρε αναπτυξιακέ. Πήραμε χρυσό στο Βαλκανικό.
    Μάλλον είσαι ένας από τους αργόμισθους που αναφέρει ο Λεμονίδης

  • Comment Link αναπτυξιακός Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 20:06 posted by αναπτυξιακός

    Δηλαδή κύριε Λεμονίδη το χρυσό των παίδων στο Βαλκανικό και το ασημένιο των παμπαίδων του 2016 κατακτήθηκαν ''εξαιτίας της καταστροφικής τελευταίας εξαετίας, όπου ουδείς ασχολήθηκε με τις υποδομές και τις μικρές ομάδες''? ή μήπως επειδή ''Τις υποδομές ανέλαβαν τα ...δικά μας παιδιά, αυτά που έπαιρναν αποσπάσεις και αρκετοί από αυτούς, απλά δεν πήγαιναν στα σχολεία τους και πληρωνόταν τις αργομισθίες''? Δεν ξέρω πράγματι εάν η άποψη αυτή είναι προϊόν παντελούς απουσίας ενημέρωσης σας ή κακοπροαίρετης κριτικής...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ