1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-09-2016 15:36

ΕΚΛΟΓΕΣ 2016: Κεραυνοί Νικολούζου

Η τοποθέτηση του Στάθη Νικολούζου:

"H ΕΟΠΕ έφτασε εδώ που έφτασε για ένα λόγο. Γιατί τα τελευταία τέσσερα  χρόνια είχε κλειστά παράθυρα και τηλέφωνα και άκουγε μόνο τον εαυτό της. Οι μισοί σταμάτησαν να ασχολούνται με τους άλλους μισούς. Για τι διαφάνεια μιλάμε και για ποια δημοκρατία; Τα προβλήματα που έχει το βόλεϊ τα έχει και η ελληνική κοινωνία. Τα σωματεία εδώ μέσα πονάνε γιατί αντιμετωπίζουμε την δύσκολη καθημερινότητα. Θα μπορούσα να ανοίξω πολλά θέματα αλλά ακόμα περιμένω την διαύγεια, τα ανοιχτά Διοικητικά Συμβούλια. Ένα κραυγαλέο παράδειγμα είναι  ότι ανανεώθηκε το συμβόλαιο του γενικού διευθυντή κυρίου Μπακοδήμου για τρια χρόνια, ενώ λήγει η θητεία της διοίκησης. Ποτέ δεν ανακοινώθηκε. Κάτι που θα έκανε και η τελευταία ομάδα. Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, παρά μόνο τελευταία.

Πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός στους παράγοντες, στους διαιτητές και στους προπονητές. Καλώς ή κακώς υπάρχουν κάποιοι νόμοι. Θα τους αλλάξουμε; Θα τους φέρουμε στα μέτρα μας; Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αύριο το πρωί θα επικαλεστώ τους νόμους για έναν και μόνο λόγο. Να ξέρω αν ισχύουν ή όχι. Δεν μπορούν να μας διοικούν οι παίκτες, οι προπονητές και οι διαιτητές που μέχρι χθες πληρωνόταν από τους παράγοντες".

Άκουσα πολλά για την ανάπτυξη. Μαζεύονται τα κλιμάκια και δεν υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος της ΕΟΠΕ.Εγώ που είμαι απ'έξω θέλω να ξέρω τι γίνεται μέσα. Δεν γίνεται να αποφασίζουν για τα σωματεία, χωρίς τα σωματεία.

Κλείνοντας, περιμένω τον ψήφο των παραγόντων και χαιρετίζω τους προπονητές και τους περαστικούς εδώ μέσα"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ