1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2016 19:25

«Κανόνι» από την Ρωσία στον Ηρακλή (video)

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Ηρακλής που ανακοίνωσε τον Ρώσο Λέβαν Καλαντάτζε (Levan Kalandadze). Ο Λέβαν είναι γεννημένος το 1989, είναι διαγώνιος και έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως Μπελογκόριε και Ντιναμό Κράσνονταρ.
Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής:

To TAA Ηρακλής πετοσφαίριση 2015 ανακοινώνει την απόκτηση του Ρώσου αθλητή Levan Kalandadze. Ο αθλητής αγωνίζεται τη θέση του διαγωνίου, είναι γεννημένος 28/12/1989 και έχει ύψος 2,08.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει πλούσιο βιογραφικό αφού τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε μεγάλες ομάδες της χώρας του, όπως η Belogorie Belgorod και η Dinamo Krasnodar καθώς και στην εθνική ομάδα της Ρωσίας.

Έγινε μεγάλη μάχη για την απόκτησή του αφού ήταν περιζήτητος από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Τον καλωσορίζουμε στον Ηρακλή και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link Montas Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 17:28 posted by Montas

    Τεράστια μεταγραφή!! Ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση που κατάφερε κι έκλεισε τον παικταρά.
    Τη σαιζόν που μας πέρασε είχε ποσοστό επίθεσης 50,4% (180/357) στο ρωσικό πρωτάθλημα. Σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο ο Μιχαήλοφ είχε ποσοστό 51%, ο Άντερσον επίσης 51% κι ο Ζάϊτσεφ 52%.
    Προς Θεού, δεν λέω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα κάνει πλάκα. Πιστεύω θα δώσει μάχη με Αγκάμεζ και Γκόμεζ για τον τίτλο του καλύτερου επιθετικού.
    Επιτέλους ένας διαγώνιος-killer μετά από χρόνια κι έπεται συνέχεια με Σέρβο ακραίο!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ