1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-08-2015 21:59

«Αντιλαμβανόμαστε την πικρία σας, αλλά...»

Την απάντηση της στον Αριστοτέλη Σκύδρας, ομάδα που τάχθηκε κατά της ΕΟΠΕ έδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία κάνοντας λόγο για άδικες κατηγορίες και κριτική που δέχεται από σωματεία των οποίων θίγονται τα συμφέροντα. 
Σε απάντηση της πρόσφατης ανακοίνωσης του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας η ΚΕΠ / ΕΟΠΕ τονίζει τα εξής:

Αν και αντιλαμβανόμαστε την πικρία των παραγόντων του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας, η ανακοίνωση που εξέδωσαν μας λυπεί πραγματικά, καθώς στους κανονισμούς της Ομοσπονδίας αναφέρεται με σαφήνεια τι ακριβώς προβλέπεται στην αντικατάσταση μιας ομάδας που αποχωρεί και η σειρά που ακολουθείται.

Η ΕΟΠΕ ήταν και παραμένει ανοικτή σε οποιαδήποτε πρόταση αλλαγής κανονισμών, δυστυχώς όμως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η Ομοσπονδία δεν έχει γίνει δέκτης τέτοιων προτάσεων, παρά μόνο κριτικής όταν κάποια απόφαση θίγει τα συμφέροντα του εκάστοτε σωματείου.

Επίσης θεωρούμε άδικο να εκτοξεύονται κατηγορίες για αδιαφορία από την πλευρά της ΕΟΠΕ για την προσπάθεια των σωματείων, τη στιγμή που η νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει αντιμετωπίσει με μεγάλη ευαισθησία τα σωματεία της περιφέρειας και στο διοικητικό της συμβούλιο υπάρχουν άτομα που προέρχονται από την περιφέρεια και δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα μέσα από τους συλλόγους τους.

2 σχόλια

  • Comment Link Γιώργος13457 Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015 11:38 posted by Γιώργος13457

    Κανένας δεν σας υπολογίζει.. εσεις υποτίθεται διοικείται το ελληνικό βόλλευ?Ακους εκει εοπε..

  • Comment Link jjgo Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 20:51 posted by jjgo

    ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΟΠΕΕΕΕΕΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ