1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-03-2015 20:20

Ενημέρωση σε Ορεστιάδα και ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣΑΠ ενημέρωσε τους αθλητές της Ορεστιάδας και του ΠΑΟΚ για τις εξελίξεις και τις συμφωνίες με ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ
«Στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του ΠΑ.Σ.Α.Π, για τις τρέχουσες εξελίξεις στο άθλημα,  ο Διευθυντή του Συνδέσμου μας Βασίλης Μηνούδης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τους αθλητές του ΠΑΟΚ και της Ορεστιάδας. 

Στις συζητήσεις με τους αθλητές των δύο ομάδων  που αμφότερες έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα η κουβέντα επικεντρώθηκε στην πρόσφατη συμφωνία-σταθμό στην αμειβόμενη πετοσφαίριση ανάμεσα σε ΠΑ.Σ.Α.Π – ΕΣΑΠ- ΕΟΠΕ, αλλά και στη συμφωνία της ρύθμισης παλιών οφειλών με το νέο σύστημα αδειοδότησης, που ισχύει από την νέα χρονιά.

Οι δύο συναντήσεις του εκπροσώπου του ΠΑ.Σ.Α.Π ολοκληρώθηκαν με τις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που διατύπωσαν οι αθλητές, στις οποίες ο κ. Μηνούδης απάντησε με σαφήνεια διαφωτίζοντας έτσι και την παραμικρή τους απορία. 

«Ήταν μία ενημερωτική συζήτηση που είχαμε με τον Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδη για την πορεία των συζητήσεων που έχουν γίνει και για τη συμφωνία των τριών πλευρών που περιμένουμε να γίνει πράξη…» δήλωσε στο www.pasap.gr ο άσος του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας. 

Αντίστοιχες ενημερωτικές επαφές θα συνεχιστούν και τις προσεχείς εβδομάδες, καθώς στόχος του ΠΑ.Σ.Α.Π,  είναι κάθε αθλητής της Volleyleague να ενημερωθεί για τη συμφωνία «σταθμό» στην ελληνική πετοσφαίριση και τις προβλέψεις του Κανονισμού Σχέσεων Αθλητών-ΤΑΑ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ