1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2015 15:53

Πήρε... Αμερικανό ο Ολυμπιακός

Σπουδαίο Αμερικανό παίκτη πήρε ο Ολυμπιακός κυριολεκτικά στο παρά... πέντε των μεταγραφών. Το Σάββατο που ήταν και η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου έγινε και ο τελικός του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» με τον Ολυμπιακό να κατακτά τον τίτλο και παράλληλα να κάνει και τη... μεταγραφή της χρονιάς. Για την ακρίβεια, τη μεταγραφή την έκανε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μετά από έξι μήνες πήραμε μια γεύση από τα καλύτερα του Κάρσον Κλαρκ.

Κι όταν λέμε τα καλύτερα, εννοούμε σε ένα 60% άντε το πολύ 70% από την καλή μέρα του Μπόγιαν Γιορντάνοφ, αλλά «από ολότελα» κάτι ήταν κι αυτό.

Τα ψηλά χτυπήματα του Αμερικανού στην επίθεση και το εντυπωσιακό σερβίς που απέφερε 5 άσσους στον τελικό δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Οπως και στον ημιτελικό με τον Άρη, έτσι και με τον Εθνικό στον τελικό, ο Αμερικανός είχε ποσοστά αποτελεσματικότητας γύρω στο 54% και για πρώτη φορά η συνεργασία του με τον Κώστα Προύσαλη είχε ταχύτητα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, ειδικά στις κόντρα επιθέσεις. Ο Κλαρκ σε αυτό το φάιναλ-4 έκανε τις δύο καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν και αυτό που μένει να δούμε είναι εάν θα συνεχίσει την αγωνιστική άνοδο ή έπιασε «ταβάνι».

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ