1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
26-09-2014 18:26

Σε συνέδριο της EU Athletes o ΠΑ.Σ.Α.Π

Σε συνέδριο της EU Athletes  στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο ΠΑΣΑΠ.

Η ανακοίνωση : 

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου από τις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π, Α. Ψάρρας και ο Δ/ντης, Β. Μηνούδης. Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου μας συμμετείχαν σε συνέδριο που διοργανώθηκε στην βελγική πρωτεύουσα, υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Τομέα Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Διαλόγου Εργοδοτών - Εργαζομένων σχετικά με την "Βιώσιμη απασχολησιμότητα στον αθλητικό τομέα".

Τα μέλη του ΠΑ.Σ.Α.Π συμμετείχαν επίσης σε Workshop του υπό-τομέα του επαγγελματικού αθλητισμού, που αφορούσε στο Dual Career, στις σχετικές οδηγίες της Ε.Ε, προς τα κράτη-μέλη της και στην προσπάθεια εφαρμογής τους.

Στην εν λόγω συνάντηση οι εκπρόσωποι πολλών ευρωπαϊκών χωρών αλλά και οι αξιωματούχοι της Κομισιόν που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, καθώς και να ενημερωθούν για τα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα και τους τομείς των projects, στους οποίους οι Σύνδεσμοι αθλητών έχουν, μεταξύ άλλων δυνατοτήτων, να καταθέσουν προτάσεις προς χρηματοδότηση.

Νωρίτερα, την Τετάρτη 24 Σπετεμβρίου, παρουσία του μέλους, Α. Ψάρρα, στην συνεδρίαση του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητών (EU Athletes), που εκπροσωπεί πάνω από 25.000 επαγγελματίες αθλητές της Γηραιάς Ηπείρου, προετοιμάστηκε η ΓΣ της Ομοσπονδίας, η οποία θα διεξαχθεί στις 31.10.2014 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ