1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-08-2014 21:12

Πρώτη της Κηφισιάς, χωρίς μεγάλα λόγια

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΑΟ Κηφισιάς στο Ζηρίνειο εν όψει της νέας σεζόν στη Volleyleague ΟΠΑΠ. Οι αθλητές συγκεντρώθηκαν υπό τον προπονητή της ομάδας Κώστα Αρσενιάδη και έδειξαν από την αρχή όρεξη για δουλειά.

Το παρών έδωσαν οι Πέτρος Κυπριανός, Κώστας Ταμπουρατζής, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Ίων Χατζηπροδρόμου, Γιώργος Κάπελλας, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Άλβι Σούρδι, Γιάννης Μάρκου, Νίκος Σπανός, Γιάννης Κόντος και Βαγγέλης Σπύρου.

Απόντες ήταν οι Δημήτρης Νικολάκης, Ζόραν Γιοβάνοβιτς και Νίκος Παπαγγελόπουλος. Ο Ισπανός ακραίος, Μάριο Φερέρα έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του συλλόγου και αναμένεται στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση συμμετείχε και ο νεαρός (30.5.1998) πασαδόρος Νίκος Γαβριήλ που έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στην ομάδα των εφήβων και των παίδων.

Ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Η διοίκηση ήταν άψογη αυτά τα χρόνια και δεν χρωστάει σε κανέναν, γι αυτό και δεν έχουμε οικονομικά προβλήματα κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Δεν πρέπει να μας παραπλανεί η περσινή πορεία μας και η 3η θέση, αν και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Δε νομίζω ότι θα φτάσουμε στους 3 ή 4 ξένους, αλλά θα αρκεστούμε στους δύο. Με τον Φερέρα υπάρχει προφορική συμφωνία και τον περιμένουμε στην Ελλάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ