1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-02-2014 15:16

Ενημερώθηκε ο Άρης

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση του Άρη με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο για την 16η αγωνιστική της Volleyleague η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε από τον διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδη στο πλαίσιο του προγράμματος "PROtect Integrity" σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε ο Άρης, ο κ. Μηνούδης ενημέρωσε τους «κίτρινους» του Βαγγέλη Κουτσονίκα για τους κινδύνους και τις "υποχρεώσεις" τους, τις "κόκκινες" γραμμές, καθώς επίσης και για την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς αθλητές, συμπλήρωσαν το ανώνυμο ερωτηματολόγιο που τους δόθηκε, στο πλαίσιο μιας πανευρωπαϊκής έρευνας που διενεργείται σχετικά με τον εθισμό των αθλητών στο τζόγο, ενώ σε όλους τους παίκτες μοιράστηκε και το σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό, προκειμένου να εφοδιαστούν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις, που θα τους βοηθήσουν να "προστατεύσουν" με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό τους, αλλά και το αγαπημένο τους άθλημα από τους κινδύνους του στοιχηματισμού. Ακολούθησε συζήτηση των δύο πλευρών για θέματα που απασχολούν τους αθλητές και την φετινή Volleyleague, αλλά και τις εξελίξεις που υπάρχουν στο επαγγελματικό βόλεϊ. 

Τις προσεχείς εβδομάδες ο ΠΑ.Σ.Α.Π θα συνεχίσει με την ενημέρωση αθλητών και άλλων ομάδων της Volleyleague.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ