1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2021 19:20

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι σημαιοφόροι-βολεϊμπολίστες που παρέλασαν στην Τελετή Έναρξης

Δέκα τελικά ήταν οι παίκτες και παίκτριες του βόλεϊ, που παρέλασαν με την σημαία της χώρας τους πριν από λίγες ώρες κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης στο Τόκιο.

‘Έτσι είδαμε να παρελαύνουν: Maksim Mikhaylov (Ρωσία), Zhu Ting (Κίνα), Prisilla Rivera (Αγ.Δομήνικος), Bruno Rezende «Bruninho» (Βραζιλία), Mercy Moim (Κένυα), Mehdi Ben Cheikh (Τυνησία), Kim Yeon-Koung ( Νότια Κορέα), Marco Grimalt (Χιλή), Laura Ludwig (Γερμανία), Paola Egonu (Ιταλία)  

Επίσης η Τουρκάλα Eda Erdem Dündar που είχε και αυτή αρχικά επιλεγεί, δεν εμφανίστηκε στην έναρξη καθώς έμεινε σε προληπτική καραντίνα στο Ολυμπιακό χωριό με άλλες έξι συμπαίκτριες της, εξαιτίας κρούσματος covid που ειχε βρεθεί στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή από την Κωνσταντινούπολη στο Τόκιο. Η Dündar κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί κανονικά με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της στο ντέρμπι της πρεμιέρας του τουρνουά Γυναικών κόντρα στην Κίνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ