1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2016 14:39

Από την... απαξίωση στην κορυφή του κόσμου για πατέρα και υιό Ρεζέντε

Οι δυο τους άκουσαν πολλά τα τελευταία χρόνια. Ο Μπερνάρντο Ρεζέντε και ο γιος του Μπρούνο άκουσαν τα... μύρια όσα και η πίεση για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ήταν τεράστια. Όταν ο στόχος επετεύχθη και οι δύο ξέσπασαν σε κλάματα με τους κόπους πολλών χρόνων να ανταμείβονται με την κορυφή στο ίδιο τους το σπίτι. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά την απονομή των μεταλλίων:
«Είμαι χαρούμενος για τον Μπρούνο μετά απ'όλα όσα έχει ακούσει, ειδικά μετά τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο. Είμαι επίσης χαρούμενος για το υπόδειγμα αθλητή που είναι. Ήταν ένας πολεμιστής, το μυαλό της ομάδας. Το δίδυμο Μπρούνο, Λούκας ήταν ασταμάτητο και ο Γουάλας μπήκε στο πάνθεον των παικτών αυτής της χώρας».

Μπρούνο: «Περάσαμε πολλά εγώ και ο πατέρας μου»

«Αξίζαμε το χρυσό μετάλλιο όσο τίποτα άλλο. Είναι ιδιαίτερο που έγινε στο σπίτι μας, είναι μία μαγική στιγμή. Μετά απ'όλα όσα περάσαμε τώρα είμαστε χρυσοί Ολυμπιονίκες. Έλεγαν πολλά για την γενιά αυτή και μετά από αρκετά ασημένια, επιτέλους πήραμε το χρυσό.

Είναι τεράστιο για μένα και την οικογενειά μου. Ο πατέρας μου και εγώ περάσαμε πολλά μαζί, το άξιζε το χρυσό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ