1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2016 20:53

FIVB: «Κάθε ντοπαρισμένος θα αποκλείεται»

Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της ΔΟΕ σχετικά με τους Ρώσους αθλητές, έρχεται η FIVB να εναρμονιστεί πλήρως με τις εντολές της.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Παγκόσμια συνομοσπονδία κάνει σαφές ότι θα συνεργαστεί με την WADA προκειμένου να αποκλείσει τους παίχτες που έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Μάλιστα ήδη έκανε την πρώτη της κίνηση απαγορεύοντας στον Αλεξάντρ Μαρκίν να ταξιδέψει στο Ρίο.

«Η FIVB αναγνωρίζει και σέβεται την απόφαση που ελήφθη από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΟΕ σχετικά με τη συμμετοχή των Ρώσων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Η FIVB έχει μια πολιτική μηδενικής ανοχής έναντι του ντόπινγκ και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύστημα αντι-ντόπινγκ της που είναι πλήρως συμβατό με τον κώδικά της WADA Και θα συνεχίσει τη διενέργεια αυστηρών και σκληρών ελέγχων.

Ρώσοι αθλητές εξετάστηκαν στο ίδιο επίπεδο με αθλητές από όλες τις άλλες χώρες και οι περισσότερες από τις αναλύσεις των ρωσικών δειγμάτων διεξήχθησαν σε αθλητές έξω από τη Ρωσία.

Η FIVB θα συνεχίσει τη στενή συνεργασία της με την WADA προκειμένου να ακολουθήσει την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΟΕ. Η FIVB δεσμεύεται 100% για την προστασία των καθαρών αθλητών και θα λάβει άμεσα μέτρα για να αποκλείσει οποιονδήποτε αθλητή έχει παραβιάσει τους κανόνες αντιντόπινγκ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ