1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2021 20:06

Παίκτρια του ΠΑΟΚ παρέμεινε η Ευαγγελία Μερτέκη

Παίκτρια του ΠΑΟΚ θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική χρονιά η Ευαγγελία Μερτέκη . Η 30 χρονη (1μ85) πολύπειρη Ελληνίδα ακραία που βοήθησε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να κατακτήσει το κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία του, συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του δικεφάλου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ 

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ευαγγελία Μερτέκη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.Η Ελληνίδα ακραία και αρχηγός της περσινής ομάδας του ΠΑΟΚ, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Η Μερτέκη στις πρώτες δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον δικέφαλο υποστήριξε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για ακόμα μία χρονιά στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου για άλλη μία χρονιά. Εύχομαι μία καλή χρονιά με υγεία για όλους!» δήλωσε η αρχηγός του Δικεφάλου που αποτελεί το πρώτο κομμάτι στο παζλ των κυπελλούχων Ελλάδας για τη νέα σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ