1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2019 11:33

Σοκ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Αντίο» από τον Σάκη Μουστακίδη μετά από 7 χρόνια!

Σφίγγει μέρα με τη μέρα ο κλοιός για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι μέρες περνούν, η διοίκηση σωτηρίας κάνει απέλπιδες προσπάθειες για να βρει υποστηρικτές και χορηγούς αλλά φτάνουμε στα τέλη Αυγούστου και δεν έχουν γίνει ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις και αφού παρήλθε «η πίστωση χρόνου» που είχε δώσει στην διοίκηση για να δράσει, ο Σάκης Μουστακίδης ανακοίνωσε σήμερα στην διοίκηση του Εθνικού την παραίτηση του.

Είναι το χειρότερο σενάριο για την ομάδα του Έβρου στην παρούσα φάση καθώς ο Μουστακίδης τα τελευταία 7 χρόνια ηγήθηκε της ομάδας και ήταν ο άνθρωπος που ενέπνεε τους αθλητές αλλά και την τοπική κοινωνία. Το volleynews.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό και μας είπε:

«Μετά τις επαφές που είχα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μ.Γ.Σ.Εθνικού και την πρόεδρο του Τ.Α.Α. και λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις συνθήκες και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, αποφάσισα να μη συνεχίσω την καριέρα μου ως προπονητής της ομάδας βόλεϊ διότι πιστεύω πως δε μπορώ να προσφέρω όσο θα ήθελα. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" προς τον φίλαθλο κόσμο του Εβρου, τους αθλητές και τους συνεργάτες μου, όσους βοήθησαν την ομάδα καθώς και όσους παράγοντες υπηρέτησαν το σύλλογο στη διάρκεια της θητείας μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ