1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-05-2017 22:13

Kαραμάνος: "Σαββίδη, δεν αντέχουν τα παλληκάρια..."

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, έκανε το μπρέικ και πήρε πάλι το προβάδισμα για τον τίτλο με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τάσο Καραμάνο, που παίζει δανεικός στην Πορτογαλία να απαντάει στο προ ημερών ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη.
O Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, έκανε το μπρέικ και την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία μπροστά στον κόσμο του να πάρει τον τίτλο.

Ο Τάσος Καραμάνος ο οποίος είναι γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα λίγη ώρα αφότου τελείωσε η αναμέτρηση ανέβασε ένα ποστ στον λογαριασμό του στο facebook, απάντηση, στον Γιώργο Σαββίδη και στα όσα είχε γράψει ο γιος του Ιβάν Σαββίδη μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Ρέντη.

Τότε ο Γιώργος Σαββίδης είχε γράψει: "Δεν αντέχουν τα παλληκάρια" και η απάντηση του Καραμάνου ήρθε με το εξής ποστάρισμα: "Ρε Σαββίδη πόσο δίκιο είχες... δεν αντέχουν τα παλληκάρια...".


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ