1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2016 01:18

Η γκρίνια και οι ημιτελικοί Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ σε κύπελλο και... πρωτάθλημα

Η τελευταία ημέρα του… δίσεκτου Φλεβάρη δεν «έκατσε» καλά για τον ΠΑΟΚ καθώς μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα (μετά την ήττα από τον Φοίνικα) και μάλιστα χωρίς να τον ευνοούν οι έδρες.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Στο κύπελλο έγινε το πρωί της Δευτέρας η κλήρωση και έβγαλε το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στη Γλυφάδα. Όπως συμβαίνει χρόνια τώρα έτσι και εφέτος οι ομάδες βρήκαν ευκαιρία να γκρινιάξουν. Ο μεν Ολυμπιακός γιατί διαπίστωσε «σιωπηρή» αναβολή του φάιναλ-4. Αρχικά είχε προγραμματιστεί από την ΕΟΠΕ για τις 11-12 Μαρτίου αλλά μόλις σήμερα έμαθαν όλοι και επίσημα πως το φάιναλ-4 θα γίνει 26-27 του μήνα στη Γλυφάδα. Κι εκεί έρχονται τα παράπονα του ΠΑΟΚ. Για την έδρα του φάιναλ-4 διότι ουσιαστικά είναι στην… ακτίνα επιρροής των «ερυθρολεύκων». Βέβαια, οι παράγοντες του δικεφάλου δεν γκρίνιαξαν για να αλλάξουν την έδρα, αλλά για να αποκομίσουν κάτι για το μέλλον και αυτό ήταν η δέσμευση του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη πως το φάιναλ-4 του κυπέλλου το 2017 θα γίνει στη Θεσσαλονίκη!

Και πάμε και στη νίκη του Φοίνικα που είναι ιστορική για τη νησιωτική ομάδα καθώς για τέταρτη φορά και τρίτη συνεχόμενη θα είναι στην 4αδα. Από απόψε βγήκαν και οι ημιτελικοί και το μόνο που απομένει να δούμε είναι τον γηπεδούχο στο ζευγάρι Κηφισιά – Φοίνικας. Πολλά θα εξαρτηθούν από το μεταξύ τους ντέρμπι την προσεχή αγωνιστική το Σάββατο. Το άλλο ζευγάρι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου ο ΠΑΟΚ είναι στο -6 από Κηφισιά και Φοίνικα αλλά και με τους δύο έχει μειονέκτημα ισοβαθμίας που σημαίνει πως η πραγματική διαφορά είναι 7 βαθμοί. Αν και το εφετινό πρωτάθλημα κρύβει απρόοπτα και εκπλήξεις 7 βαθμοί σε τέσσερις αγωνιστικές δύσκολα μπορεί να καλυφθούν.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΛΕΞ Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 09:14 posted by ΑΛΕΞ

    Ο Μαυρομάτης θα είναι πρόεδρος το 2017 για να τους δώσει το Φάιναλ Φορ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ