1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-02-2016 03:05

Η απίστευτη σύμπτωση με την μπάλα του Σαμαρά

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεοναρίτης έδωσε στον Δημήτρη Σουλτανόπουλο μία γνήσια μπάλα Molten άσπρου χρώματος με την οποία παίζονταν οι αγώνες του βόλεϊ πριν το 1998.
Η μπάλα έχει τις υπογραφές του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά, του Ανδρέα Θεοδωρίδη και του Σωτήρη Αμαριανάκη με την αφιέρωση για τη Βάσω και τη Μήνα, δύο νεαρές συριανές θαυμάστριες που την έδωσαν για ένα συμβολικό σερβίς πριν την έναρξη του τελικού του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Η μπάλα δόθηκε πριν τον τελικό στον Δημήτρη Σουλτανόπουλο ώστε να κάνει ένα συμβολικό σερβίς πριν την έναρξη του αγώνα. Μετά το τέλος του τελικού ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος αναδείχτηκε MVP για πρώτη φορά στην καριέρα του κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση! «Τίποτα δεν είναι τυχαίο...», είπε συγκινημένος ο Σουλτανόπουλος.

1 σχόλιο

  • Comment Link palioparea Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 20:12 posted by palioparea

    Κυριε Λεονταριτη.Οτι και να πουμε ειναι λιγο.Ζησαμε αλλη μια καταπληκτικη διοργανωση,οπως εσεις ξερεται να διοργανωνεται.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Κριμα για την Συρο,ομως ειμαστε ολοι ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ.Συγχαρητηρια και στους φιλαθλους.Εκπληκτικοι ατμοσφαιρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ