1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2016 22:19

Επεισόδια στο ντέρμπι και 20λεπτη διακοπή

Διακόπηκε για τουλάχιστον 20 λεπτά  το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στη Volley League μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ στη Μίκρα κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 για τον δικέφαλο και 16-13 στο 2ο σετ.

Οι οπαδοί του Άρη έφτυναν τους παίκτες του ΠΑΟΚ και πέταξαν νερά και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο πρώτος διαιτητής Σωτήρης Δεληκωστίδης να αποσυρθεί στα αποδυτήρια.

Είχαν προηγηθεί άλλες δύο διακοπές για τους ίδιους λόγους και υπήρξε ένταση με την παρουσία των ειδιδικών δυνάμεων της αστυνομίας εντός του αγωνιστικού χώρου. Μετά από τις σχετικές συστάσεις από τα μεγάφωνα του γυμναστηρίου ο Δεληκωστίδης είχε απειλήσει για οριστική διακοπή εάν υπάρξει και τρίτο επεισόδιο όπως και έγινε.

Οι διαιτητές έμειναν στα αποδυτήρια για 20 λεπτά όπως και οι παίκτες του ΠΑΟΚ και χρειάστηκε να εκκενωθεί η εξέδρα που βρίσκονταν οι οπαδοί του Άρη για να αρχίσει και πάλι το ντέμπι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ