1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-01-2016 19:58

MVP με το καλημέρα η Εσντέλ

Στο δεύτερο μόλις παιχνίδι της στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, η νεοαποκτηθείσα διαγώνιος του Μαρκόπουλου A.O., Κριστλ Εσντέλ αναδείχτηκε MVP της 13ης αγωνιστικής.
Σημειώνοντας 22πόντους με 20/51 επιθέσεις και 2 μπλοκ ήταν η πολυτιμότερη αθλήτρια της αγωνιστικής -σύμφωνα με τη ψηφοφορία των 12 προπονητών- στο «διπλό» του Μαρκόπουλου επί της ΑΕΚ με 3-2.

Η άσος της ομάδας από τα Μεσόγεια δήλωσε για την ανάδειξή της ως MVP: «Αποτελεί μεγάλη έκπληξη για εμένα ο τίτλος αυτός της πολυτιμότερης αθλήτριας και είμαι πολύ χαρούμενη. Αν και λίγες εβδoμάδες στο σύλλογο νιώθω υπέροχα ενώ θα ήθελα για αυτόν τον τίτλο της MVP να ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου για τη στήριξή τους και τη βοήθειά τους».

Παράλληλα, όταν πληροφορήθηκε ότι η πολυτιμότερη αθλήτρια κάθε αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών έχει από την adidas αθλητικό υλικό και παπούτσια σαν «δώρο», αναφώνησε: «Τέλεια! Δεν το ήξερα αυτό και σίγουρα αποτελεί κίνητρο για τη συνέχεια»!

Η 31χρονη άσος μιλώντας για την προσπάθεια της ομάδας της στο β’ γύρο του πρωταθλήματος, τόνισε: «Δουλεύουμε κάθε μέρα, πολύ σκληρά με στόχο να παρουσιαζόμαστε σε κάθε αγώνα ακόμα καλύτερες και να μαζέψουμε πολύτιμους βαθμούς».

Τέλος, για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (23/1) με τον Άρη ανέφερε: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε με υπομονή και συγκέντρωση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στην έδρα μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ