1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-01-2016 22:01

Συνεχίζει το... ταξίδι του ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για την πρώτη «μάχη» στο πλαίσιο των «16» του Challenge Cup είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Τετάρτη (19:00) στο Ρέντη την C.S.Μ. Βουκουρεστίου.
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση σε βάρος της Ουγγρικής Βάσας, συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία με φιλοδοξία το… ταξίδι να είναι μεγάλο. Απέναντι στην Ρουμάνικη ομάδα οι «ερυθρόλευκες» που περιμένουν και την υποστήριξη των φιλάθλων τους θέλουν να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (27/1). Το ευχάριστο για τον τεχνικό Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Κοβάτσεβιτς: «Έχουμε δυνατότητες και το πλεονέκτημα της έδρας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι σίγουρα ο δυνατότερος αντίπαλος που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής και διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με αρκετές καλές παίκτριες. Θα είναι πολύ δύσκολο αλλά και καλό παιχνίδι. Έχουμε αρκετές δυνατότητες ως ομάδα και κάποια πλεονεκτήματα από το αυριανό παιχνίδι επειδή παίζουμε εντός έδρας αλλά και το δεύτερο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό γιατί ότι και να κάνουμε αύριο θα παίξουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι στη Ρουμανία. Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει δυο παιχνίδια στην Ελλάδα, όπου πετύχαμε δυο εύκολες νίκες ενώ και στις προπονήσεις δείχνουμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Βουκουρεστίου».

2 σχόλια

  • Comment Link Παρατηρητης Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 16:15 posted by Παρατηρητης

    Φιλε μου ευτυχως για τον Ολυμπιακο ,δυστυχως για το Βολλευ και οι υπολοιπες υποψηφιες για τετραδα στην ιδια κατασταση θα ειναι γιατι απλα δεν εχουν παγκο και λιγο-πολυ οι ιδιες παιχτριες βγαζουν το προγραμμα

  • Comment Link κωσταςπ. Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 20:30 posted by κωσταςπ.

    Η γνωμη μου ειναι οτι δινει ολα τα παιχνιδια με την ιδια εξαδα παιζουν πολυ λιγο χρονο οι παικτριες του παγκου και αν αρχισουν τα δυσκολα ματς που θα πηγαινουμε στα 5 set η ομαδα θα δειξει κουρασμενη με τις βασικες της παικτριες.και αν φτασουμε στα play-offs την ανοιξη που οι αντιπαλοι τοτε θα ειναι σε κανονικο ρυθμο τι θα συμβει;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ