1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2016 23:54

Οι έφηβοι του Άρη στο φάιναλ-4

Ο Άρης του Κώστα Ναλπάντη έγινε η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε στο φάιναλ-4 του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΠΕΣΘ μετά τη νίκη του με 3-2 σετ επί του Ηρακλή στο ντέρμπι που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Κατσάνειο.

Με πρωταγωνιστές τους Μούχλια, Μήλη, Μέλκα που αγωνίζονται και στην ανδρική ομάδα, ο Άρης πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ κι έτσι μαζί με τον Ηρακλή και τον πρωτοπόρο της βαθμολογιας Πήγασο Πολίχνης πέρασαν στο φάιναλ-4, ενώ η τέταρτη ομάδα όπως και τα ζευγάρια των ημιτελικών θα γίνουν γνωστά απόψε μετά το ντέρμπι Ελπίδα - Αίας Ευόσμου που είναι σαν τελικός.

«Μπράβο στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια που έκαναν και δύο φορές μπράβο για τα παιδιά που τρέχουν και βοηθούν και την ανδρική ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι και αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο φάιναλ-4», είπε ο Κώστας Ναλπάντης.

Διαιτητής: Βασιλειάδης Β. Γραμματεία: Δεσπούδη.

Τα σετ: 3-2 (25-22, 31-29, 12-25, 19-25, 15-11)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Τσατσούλας Χ., Φωτειάδης, Γραμμενούδης, Τζιουμάκας, Καϊλής, Μπούτος / Μπουράκης (λ), Βιλδιρίδης Ν., Λεωνιδόπουλος, Καραγιάννης, Στεφανίδης, Βιλδιρίδης Ι., Τσατσούλας (λ).

Α.Σ.ΑΡΗΣ (Κ.Ναλπάντης): Μούχλιας, Μήλης, Μέλκας, Κανακάκης, Χατζηαράπης, Τέλιος / Τασιούρας (λ), Φριδερίκος, Καλέμης, Δεληγιανάκης, Λειβαδίτης, Γιανακίδης.

 

* Στη φωτογραφία ο Βασίλης Μούχλιας που μετά το 3-2 επί του Ηρακλή στους εφήβους ταξίδεψε στη Λαμία για τον αγώνα των ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ