1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2018 15:24

Αποθέωση για τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο Ρέντη

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαν στην αποστολή της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού περίπου 100 φίλοι του πειραϊκού συλλόγου και μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη με επικφαλής τον Μιχάλη Κουντούρη.

Με τον ύμνο του Ολυμπιακού, συνθήματα, καπνογόνα και κροτίδες υποδέχτηκαν τις θριαμβεύτριες της Προύσας οι οπαδοί, φίλοι και συγγενείς των αθλητριών.

Πρώτος σήκωσε την κούπα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης και στη συνέχεια συνεχάρη τις αθλήτριες και τον προπονητή τους Μπράνκο Κοβάσεβιτς. Στη συνέχεια οι αθλήτριες του Ολυμπιακού έκαναν συμβολικά το γύρο του θριάμβου εντός του γυμναστηρίου Μελίνα Μερκούρη και φωτογραφήθηκαν. «Είμαι πολύ συγκινημένη. Προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της επιτυχίας. Το αφιερώνουμε στην διοίκηση και στον κόσμο. Η ομάδα έβγαλε μεγάλη ψυχή», δήλωσε κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η Στέλλα Χριστοδούλου.

 

afixi1.jpg4429539.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ