1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2018 20:28

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα οι παίδες (photos)

Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Με μια μεσημεριανή προπόνηση την Μεγάλη Παρασκευή (6/4) στο κλειστό γήπεδο του Ζλίν, ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 που ξεκινά το Μεγάλο Σάββατο (7/4) σε Τσεχία και Σλοβακία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπόνηθηκε για περίπου δύο ώρες στο κλειστό γυμναστήριο της Τσέχικης πόλης, με τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό Στέφανο Νανά να είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, ενόψει της πρεμιέρας με αντίπαλο την οικοδέσποινα Τσεχία (18.30 ώρα Ελλάδος).

Οι διεθνείς μας είχαν όρεξη για βόλεϊ και δείχνουν πως είναι πανέτοιμοι για την πρόκληση της τελικής φάσης των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Επίσης, το πρόγραμμα τόσο της Μεγάλης Πέμπτης, όσο και της Μεγάλης Παρασκευής περιέλάμβανε βίντεο, με τον Στέφανο Νανά και τους συνεργάτες του να αναλύουν στους παίκτες το παιχνίδι της Τσεχίας και να υποδεικνύουν τα αδύνατά της σημεία, ώστε να φύγουν από τον αγώνα με τη νίκη.

1.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpg10.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ