1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2017 22:48

Μετά από... θρίλερ στα ημιτελικά τα αδέρφια Μανδηλάρη, αποκλεισμός για Κοτσιλιάνο, Κωστόπουλο

Στο πιο συναρπαστικό ματς -μέχρι σήμερα- στο 3ο τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που φιλοξενείται στην παραλία Αντιρρίου, οι Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά στέλνοντας στο ταμπλό των ηττημένων τους Κογκαλίδη / Πολυχρονιάδη.
Τα αδέρφια από την Χαλκίδα, που νωρίτερα έκαναν το... μπαμ επί των Κοτσιλιάνου / Κωστόπουλου, πέτυχαν σπουδαία ανατροπή στο ματς του 3ου γύρου κόντρα στους Κογκαλίδη / Πολυχρονιάδη και μετά το πρώτο χαμένο σετ, οδήγησαν το ματς τάι μπρέικ και εκεί με μονό μπλοκ του Άγγελου πανηγύρισαν με 2-1 σετ (17-21, 21-12, 17-15).

Στον άλλο ημιτελικό έχουν κλείσει θέση οι Νιώπας / Παπαδημητρίου που νίκησαν τους Βολουδάκη / Καπίρη με 2-0 (21-14, 21-13).

H βραδιά στο Αντίρριο ολοκληρώθηκε με μία ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη καθώς οι Καντιώτης / Τσαλικιάν νίκησαν και απέκλεισαν τους Κοτσιλιάνο / Κωστόπουλο, που κατέκτησαν την πρωτιά στο Ξυλόκαστρο και πήραν το χάλκινο μετάλλιο στις Σπέτσες. Οι Καντιώτης / Τσαλικιάν έκαναν σπουδαία εμφάνιση και πανηγύρισαν με 2-1 (22-20, 13-21, 15-13).

Οι Κοτσιλιάνος / Κωστόπουλος ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη διοργάνωση κατακτώντας την 7η θέση ενώ οι Καντιώτης / Τσαλικιάν θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στα ημιτελικά. Το ίδιο ισχύει και για τους Ευγενίδη / Κιμπλ που επικράτησαν των Ιωαννίδη / Κανέλλου με 2-1 (18-21, 21-17, 15-13).

Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής θα παίξουν, για τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για τα ημιτελικά, οι Ευγενίδης / Κιμπλ με τους Κογκαλίδη / Πολυχρονιάδη και οι Καντιώτης / Τσαλικιάν με τους Βολουδάκη / Καπίρη.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ