1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2014 21:20

Στο σκαμνί ο Παπαγγελόπουλος για άρνηση στην Εθνική

Το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ έστειλε στον αθλητικό δικαστή τον κεντρικό του Α.Ο.Κηφισιάς Νίκο Παπαγγελόπουλο επειδή το καλοκαίρι αρνήθηκε πρόσκληση του Σωτήρη Δρίκου για να προσφέρει υπηρεσίες στην Εθνική ανδρών. Στα... μαλακά έπεσε ο Ανδρέας Φράγκος και οι Αγγελική Καββαδία, Ευαγγελία Μερτέκη, Πέννυ Ρόγκα που παρά την άρνηση του έδειξαν... μεταμέλεια. Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

 

 

 

 

«Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο επέβαλλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης στις Αγγελική Καββαδία, Ευαγγελία Μερτέκη, Πέννυ Ρόγκα και στον Ανδρέα Φράγκο για αδικαιολόγητη απουσία τους από υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων Γυναικών και Ανδρών αντίστοιχα. Η ποινή της έγγραφης επίπληξης επιβλήθηκε επειδή αναγνώρισαν το σφάλμα τους και έδειξαν μεταμέλεια με το Διοικητικό Συμβούλιο να τους δίνει μία δεύτερη ευκαιρία. Αντιθέτως για τον ίδιο λόγο (αδικαιολόγητη απουσία από υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας) παραπέμπεται στον αθλητικό δικαστή ο αθλητής Νίκος Παπαγγελόπουλος».

5 σχόλια

  • Comment Link CODE Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 18:02 posted by CODE

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ!!!!!!ΟΕΟΟΟΟΟΟΟ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ......ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΠΕ.......ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.......

  • Comment Link troloteros Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 22:10 posted by troloteros

    το γραφω γιατι γκρινιαζεις που δεν καλουν τις ρογκα καββαδια στην εθνικη.τελικα αυτες δεν θελουν να βοηθησουν.

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 18:38 posted by pao29

    λες φιλε ο καλμαζιδης να ειναι τοσο φιλευσπλαχνος ;ποιος καλεσε σε απολογια τα κοριτσια;με ποια αιτιολογια;σιγουρα οχι με αυτη που παρουσιαζει η εοπε.και για να μην κουραζω το πραγμα με λεπτομερειες θα προτεινω οτι οποια παικτρια δεν θελει να αγωνιζεται στη εθνικη να μην πηγαινει.με το ετσι θελω καλμαζιδη δεν μπορεις να κανεις καμια παικτρια να αγωνιζεται.αλλωστε εχεις τοσες πολλες απο τον γαυρο που δεν θα σου λειψουν μερικες απο τον Αυτοκρατορα.σημ.οι ξυπνητζηδες που δεν ξερουν το θεμα να μην κανουν σχολια γιατι εκτιθενται.(εγω θα ηθελα παντως να τους τιμωρουσαν ,για να δω με ποια αιτιολογια)

  • Comment Link troloteros Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 13:47 posted by troloteros

    pao29???

  • Comment Link kalma Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 03:53 posted by kalma

    Τελικά μήπως δεν φταίει ο Κάλμα αλλά οι παίκτριες του παο θέλουν διακοπές;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ