1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-07-2023 20:30

Κώστας Γκούντας: «Είναι η επιβράβευση δουλειάς δύο χρόνων»

Τα υψωμένα χέρια του μετά τον τελευταίο πόντο του αγώνα με την Σλοβενία ήταν το ξέσπασμα που επέτρεψε στον εαυτό του ο Κώστας Γκούντας. Ο προπονητής της Εθνικής παγκορασίδων λίγο μετά το ιστορικό 6χ6 των κοριτσιών του που σφράγισε και την πρόκριση μας στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρωπης, και είδε τα κορίτσια του να χορεύουν συρτάκι μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, αλλά πάντα χωρίς υπερβολές και μεγάλα λόγια.

Αξίζουν πολλά μπράβο στα κορίτσια και σε όλο το σταφ. Παίζουμε από την αρχή του τουρνουά καλό βόλεϊ και πραγματικά απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά, ακολουθούν κατά γράμμα ότι λέμε, όχι μόνο εδώ στο Ευρωπαϊκό, αλλά εδώ και δύο χρόνια όπου συγκροτήθηκανως ομάδα και η επιβράβευση όλων είναι αυτή η πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», είπε ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος μαζί με όλη την ομάδα αφιέρωσε αυτήν την επιτυχία «στην πατρίδα μας που τις τελευταίες ημέρες βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές.

Όλα όσα συμβαίνουν δεν μας έχουν αφήσει ανεπηρρέαστοτυς και το μυαλό όλων μας είναι στις φωτιές. Ελπίζουμε να μπορέσαμε να δώσουμε λίγη χαρά και ευχόμαστε γρήγορα να έρθουν τα ευχάριστα νέα από το πύρινο μέτωπο». 

Η Εθνική ομάδα έχει ένα τελευταίο ματς στον όμιλο με αντίπαλο τη Γερμανία με τον κ.Γκούντα να αποφεύγει την οποιαδήποτε συζήτηση περί επιλογής αντιπάλου.

«Εμείε θέλουμε την πρωτιά. Σε κανενα ματς δεν μπήκαμε με τη λογική της επιλογής και ιστορικά έχει αποδειχθεί πως όποιος το κάνει δεν του βγαίνει σε καλό. Το μόνο που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή είναι η πιθανότητα να προφυλάξουμε κάποια παιδιά που εχουν επιβαρυνθεί αρκετά. Ο στόχος μας όμως είναι η νίκη και η πρώτη θέση στον όμιλο.  θα δούμε το επόμενο ματς με καθαρό μαυλό κι από κει και πέρ οι τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στα ημιτελικά έχουν από 25% πιθανότητες για να διεκδικήσουν τον τίτλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ