1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2017 06:08

Ευχαριστήριο του Πανναξιακού στον Ρούση

Ο Πανναξιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τον Γιώργο Ρούση για την προσφορά του στον σύλλογο και τονίζει πως λόγω των επικείμενων εκλογών ήταν αδύνατο να δεσμεύσουν τη μελλοντική διοίκηση του συλλόγου, με μια τόσο σημαντική απόφαση όπως αυτή της επιλογής του προπονητή για τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον ΑΟ Θήρας.
Η ανακοίνωση:

Ο σύλλογός μας πολύ σύντομα θα οδηγηθεί σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και διενέργεια εκλογών όπως προβλέπεται από το καταστατικό του, καθώς λήγει η διετής θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι συνεπώς αδύνατο τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. να δεσμεύσουν τη μελλοντική διοίκηση του συλλόγου, με μια τόσο σημαντική απόφαση όπως αυτή της επιλογής του προπονητή για τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης.

Με τις δεδομένες συνθήκες λοιπόν, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τον Γιώργο Ρούση για την άψογη και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία μας, να του ευχηθούν κάθε επιτυχία με την Εθνική μας ομάδα και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Με τιμή,
το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ