1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2015 15:22

Ερυθρόλευκος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Την απόκτηση του Χρήστου Παπαδόπουλου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο 29χρονος κεντρικός που εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου, υπεγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.  Ο Παπαδόπουλος αγωνίζεται στην Α1 από το 2011 όταν από τον Οδυσσέα Αμαρουσίου πήρε μεταγραφή για την Κηφισιά. Το 2013 πήγε στον Παβοχαϊκό και το 2014 στον Φοίνικα Σύρου. Πλέον κάνει άλλο ένα βήμα στην καριέρα του για ενισχύει τον Ολυμπιακό.
Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 25/11/1986, έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται ως κεντρικός. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Φοίνικα Σύρου.

Η δήλωση του Χρήστου Παπαδόπουλου στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr):

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιλέχθηκα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να στελεχώσω και να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να νιώσω τον παλμό των φιλάθλων οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ ώστε όλοι μαζί να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ