1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2018 18:21

Σία Τοτσίδου: «Είμαστε στην ελίτ της Ευρώπης»

Από το 2001 οπότε και αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η εθνική γυναικών είναι και πάλι πολύ κοντά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Χρειάστηκε να περάσουν 18 χρόνια όχι μόνο για να βρεθούν κοντά στην πρόκριση αλλά κυρίως για να πετύχουν μία τεράστια νίκη επί ενός παραδοσιακού αντιπάλου όπως είναι η Ουκρανία. Το Σάββατο στο Βόλο θα γίνει ο δεύτερος αγώνας που εάν η ελληνική ομάδα νικήσει θα σφραγίσει την πρόκριση. Η διεθνής ακραία Σία Τοτσίδου είπε σχετικά:
«Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με τη νίκη που θέλαμε πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε με το ένα πόδι στο Ευρωπαϊκό. Στο γήπεδο σήμερα είχαμε η καθεμία συγκεκριμένη δουλειά και μας βγήκε. Είχαμε πει να τις πιέσουμε στο σερβίς και τα καταφέραμε. Δεν είχαν καλή ανάπτυξη στην επίθεση σε αντίθεση με εμάς που κρατήσαμε την υποδοχή μας και μετά δεν μπορούσαν να μας ακολουθήσουν στο μπλοκ. Μετά από τόσα χρόνια απουσίας από το Ευρωπαϊκό, θέλουμε πολύ να φέρουμε την Εθνική ξανά στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Γι'αυτό παλεύουμε από τις 18 Μαΐου όλες μαζί και ό,τι έχουμε περάσει αποκτά τώρα αξία και νόημα. Υπάρχει ανυπομονησία για το τελευταίο μας παιχνίδι στον Βόλο και θέλουμε να τελειώσουμε το θέμα πρόκρισης. Περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου που μας βοήθησε πολύ και στο πρώτο μας παιχνίδι για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ