1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-11-2017 14:08

Στην Ανθή το Σούπερ Καπ, 5ο τρόπαιο για Πιτσινίνι

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης την κατάκτηση του Super Cup Ιταλίας με την Νοβάρα, νικώντας με 3-2 την Κονελιάνο της Αθηνάς Παπαφωτίου.
Μπροστά σε 3.500 θεατές στην Pala Igor Gorgonzola η Νοβάρα αν και βρέθηκε πίσω με 2-1 στα σετ, έκανε την ανατροπή και μετά από σχεδόν 2,5 ώρες αγώνα πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου μπροστά στον κόσμο της.

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο σετ και βασική στο τρίτο, χωρίς να πετύχει κάποιον πόντο. Η Αθηνά Παπαφωτίου αγωνίστηκε στο πρώτο σετ ως αλλαγή με την Κονελιάνο.

Hσπουδαία Φραντσέσκα Πιτσινίνι κέρδισε για 5η φορά το τρόπαιο στη διοργάνωση που διεξάγεται 11 χρόνια. Η Πορτορικάνα Στέφανι Ενράιτ μπήκε από τον πάγκο για να δώσει 13 πόντους (με10/16 επιθέσεις και 3 άσσους) στην ομάδα της και να αναδειχθεί MVP, κυρίως επειδή πήρε τον πόντο της νίκης.

Τα σετ: 3-2 (25-19, 25-27, 22-25, 25-23, 16-14)

ΝΟΒΑΡΑ (Μπαρμπολίνι): Γκίμπεμέγιερ 5, Εγκονού 22, Πιτσινίνι 6, Τσιριτσέλα 11, Σκορούπα 1, Πλακ 26 / Σανσόνα (λ), Ενράιτ 13, Κάμερα, Ζανόνι, Βασιλαντωνάκη, Μπονιφάτσιο
ΚΟΝΕΛΙΑΝΟ (Σανταρέλι): Χιλ13, Ντε Κρόιφ 14, Βολός 7, Μπρίσιο 18, Φολί 7, Νικολέτι 13/ Ντε Τζενάρο (λ), Φαμπρίς, Τσέλα, Φιόρι, Παπαφωτίου

Σχετικά άρθρα

  • Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Κάναμε κακό ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια βρήκαμε λύσεις»

    Στο χαμένο πρώτο σετ στάθηκε ο προπονητής της Εθνικής γυναικών ΓΚιγιέρμο Ναράνχο, ενώ η Ανθή Βασιλαντωνάκη αφιέρωσε τη νίκη στον πρώτο της προπονητή Ταξίαρχο Διαμαντόπουλο, που δίνει την δική του προσωπική μάχη.

     

     

  • Στη Φιλοτράνο θα αγωνίζεται απο τη νέα χρονιά η Αθηνά Παπαφωτίου
    Από την Γαλλία στην Ιταλία θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της καριέρα, h Αθηνά Παπαφωτίου. Η διεθνής πασαδόρος, σύμφωνα με πληροφορίες από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Λαρντίνι Φιλοτράνο, με την οποία έχει υπογράψει και συμβόλαιο.
  • Στην Πολωνία και επίσημα η Παπαφωτίου
    Όλα πήγαν καλά για την Αθηνά Παπαφωτίου που υπέγραψε στην πολωνική LKS Commercecon Lodz. Η Ελληνίδα πασαδόρος κέρδισε τους ανθρώπους της πολωνικής ομάδας, αφού αποδείχθηκε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε από την θητεία της στην Κονελιάνο. 
  • Δοκιμάζεται στην Πολωνία η Παπαφωτίου
    Τον νέο σταθμό της καριέρας της φαίνεται πως βρήκε η Αθηνά Παπαφωτίου, που δοκιμάζεται από την πολωνική Κομερσέτσον Λοτζ.
  • Κυπελλούχος Ιταλίας η Βασιλαντωνάκη
    Άλλη μια σημαντική διάκριση πέτυχε στην καριέρα της η Ανθή Βασιλαντωνάκη που αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ιταλίας.  Σε έναν εντυπωσιακό τελικό που παρακολούθησαν περισσότεροι από 5.000 θεατές στο Πάλα Ντότζα της Μπολόνια, η Νοβάρα επικράτησε με 3-1 (25-17, 14-25, 25-21, 25-23) την Κονελιάνο για να συνεχίσει να σαρώνει τους τίτλους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ