1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-06-2017 19:37

Αρσενιάδης: «Δεν κρατάμε τίποτα»

Ο Κώστας Αρσενιάδης ήταν τόσο απογοητευμένος μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βενεζουέλα, ώστε αν τον έπιανες από τη μύτη θα έσκαγε.
Εσθονία, Ταλίν – Αποστολή ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος
Ο ομοσπονδιακός προπονητής προσπαθούσε, κυριολεκτικά, να βρει τις λέξεις για να σχολιάσει το 0-3 από τους νοτιοαμερικανούς, που σήμανε το 0/4 της ελληνικής ομάδας στο World League.

«Ήμασταν σε πραγματικά πολύ κακή ημέρα. Δε νομίζω ότι χωράει σχολιασμός σ’ αυτό το παιχνίδι. Κάναμε τα πάντα ανάποδα. Το πρώτο σετ έπρεπε να το έχουμε πάρει για πλάκα, έτσι όπως ξεκινήσαμε και ξαφνικά, με 10 λάθη, βρεθήκαμε πίσω. Πάρα πολλά λάθη… Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζεις εύκολα όταν σου δίνουν το δικαίωμα. Δεν βγαίνει έτσι… Κάναμε 12 φορές φιλέ», δήλωσε.

«Απ’ αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα. Έτσι δεν βοηθάμε και τα νέα παιδιά που μπαίνουν στην ομάδα. Δεν μπορούν να ενσωματωθούν με τέτοιες εμφανίσεις. Αύριο, απέναντι στο Κατάρ πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Αυτές οι εμφανίσεις δεν αφήνουν αισιοδοξία όμως. Εντάξει, υπάρχουν ελαφρυντικά, αλλά μπορούμε να δούμε άλλα πράγματα», συμπλήρωσε ο κ. Αρσενιάδης.

1 σχόλιο

  • Comment Link Αιχμηρός Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 09:49 posted by Αιχμηρός

    Το ξέρουμε. Ούτε και εσένα κρατάμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ