1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2017 13:07

Βάση της Εθνικής γυναικών ο Ολυμπιακός

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ρούσης κάνει τα αυτονόητα με την ανάληψη της Εθνικής γυναικών, αφού αναμένεται να καλέσει ως βάση την ομάδα του Ολυμπιακού, που έχει διεθνείς εμπειρίες, συν κάποιες παίκτριες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, με στόχο την πρόκριση στο επόμενο Ευρωβόλει.

Τι έκανε λοιπόν ο Ρούσης; Ενδιαφέρθηκε πρώτα απ όλα για την ελληνοποίηση της Κονόμι, κάτι που δεν έπραξε ο Γιάννης Καλμαζίδης και "έσπρωξε" την υπόθεση, με αποτέλεσμα η κορυφαία ελληνίδα λίμπερο και από τις καλύτερες της Ευρώπης να φορέσει επιτέλους τη φανέλα της Εθνικής. Ήρθε 3 χρονών στην Ελλάδα, εδώ έμαθε βόλει και η αρτηριοσκλήρυνση της Πολιτείας δεν τη βοήθησε να πάρει νωρίτερα την ελληνική αθλητική υπηκοότητα.

Ο Ρούσης λοιπόν αναμένεται να καλέσει όλες τις ελληνίδες του Ολυμπιακού και Κοκκινάκη, αλλά και τη Ξένια Κακουράτου, που είχε θεαματική βελτίωση και ανήκει πλέον στην ελιτ των λίμπερο του πρωταθλήματος. Σε αυτές προσθέτει τις δυο ξενιτεμένες Νομικού, Βασιλαντωνάκη, απέκλεισε αυτές που βρίσκονται σε κολλέγια της Αμερικής γιατί είναι ήξεις, αφίξεις και ξεκινά τη μεγάλη προσπάθεια για τα προκριματικά του Ευρωβόλει , που θα γίνουν το 2018.

Καλή επιτυχία                                                                                             

                                                                                                                             Σ   Λ

5 σχόλια

  • Comment Link ελεος Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 11:28 posted by ελεος

    Μιλαμε για καταντια δημοσιογραφος να προεξωφλη ποιες πρεπει να κληθουν στην Εθνικη ομαδα.Ρουση παρτον να σου βγαλη τη λιστα,γιατι διαφορετικα θα σε περαση γεννεες 14.Οι αθλητριες του Ολυμπιακου δεν χρειαζοντε αβανταδορους ετσι κι'αλλοιως ειναι αποδεδειγμενα οι καλυτερες.Ειδικα η Κοκκινακη εχει πολλα καλα στοιχεια,με το βασικωτερο της την πολυ καλη τεχνικη και την εξυπναδα της.Αφηστε ομως τον ανθρωπο να κανη τη δουλεια του.Διαφορετικα οσοι δημοσιογραφοι ασχολουντε με το βολλευ ας του στειλουν τις λιστες τους.Ελεος αυτο μονο στηριξη δεν ειναι για ενα νεο προπονητη,που κανει ενα τοσο σημαντικο βημα.Αφηστε τα αυτονοητα να ειναι κατα την αποψη του και οχι οτι ο καθ'ενας μας θεωρει.

  • Comment Link 1925 Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 12:26 posted by 1925

    η κονομι δεν ειχε πει οτι θα σταματησει;

  • Comment Link Pao29 Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 11:58 posted by Pao29

    Εσυ περιμενες να καλεσει καποια δικη μας κοπελλα;;;δεν θυμασαι δηλωσεις στο κυπελλο;;;αν θυμαμαι καλα ουτε χειραψια δεν ανταλαξε με τον μαλακατε στα παιχνιδια για την προκριση στους τελικους...παρε και την εμμανουηλιδου...δεν εχει σημασια που δεν επαιξε φετος...εδω ο μουσατος επαιρνε εθνικη παικτριες που ειχαν λιωσει στο παγκο...την νομικου γιατι την καλει;;;παντως γιωργο σου ευχομαι γρηγορα και στο παγκο του γαυρου...ρε σεις και η τσιμα θα κληθει;;;

  • Comment Link ειναι βαρια του παο η φανελα Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 10:37 posted by ειναι βαρια του παο η φανελα

    μεγα γαυρος ο ρουσσης καλα τον εκοψα εγω απο περυσι οταν υποστηριζε ανοιχτα το γαυρο

  • Comment Link ναυαρχος Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 10:36 posted by ναυαρχος

    ρε ρουσση η ρογκα δεν σου κανεικαι καλεις την κακουρατου και τη κοκκινακη ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ